10 férfi őszinte vallomása arról, hogyan dobták ki a párjuk

Egyik-másik módszerrel eléggé belegázoltak a férfiak lelkébe. Szerinted melyik a legrosszabb a listáról?

Mindenkinek rosszul esik, ha szakítanak vele – talán már csak büszkeségből is, még akkor is, ha ő is kihűltnek érzi a kapcsolatot. A nők általában könnyebben elpanaszolják fájdalmaikat barátnőiknek vagy családtagjaiknak, de a férfiak másképp vannak ezzel. Legfőképpen a társadalmi elvárások miatt, hiszen a hagyományos felfogás szerint általában nem illik sajnálkozniuk vagy kimutatniuk az érzelmeiket.

Most viszont az EliteDaily összeválogatott néhány történetet, amelyekben pasik mesélik el fájdalmas élményeiket: azt, hogy hogyan szakítottak velük.

1. Szerelmi háromszög

“Egy napon nem írt vissza, majd késő délután kaptam egy üzenetet tőle, hogy »nagyon sajnálom, elfoglalt voltam. Oh, ha már itt tartunk, szerintem szakítanunk kellene.«

Később megtudtam, hogy akkor egész nap egy másik pasi házában volt. Nem tudom, mennyi ideje csalt meg, de nem is akarom tudni.”

D_Oberman

2. Aha, szóval így állunk…

“Whatsupp-üzeneteket kaptam. Három képet róla és valami másik fickóról. Aztán azt mondta: »Upsz, nem neked akartam küldeni.«”

Sanicbam

3. Ez a pasi olyan feldúlt lett, hogy elhányta magát

“Miután a szemére vetettem, hogy megcsalt, leléptem, és ezt az utolsó üzenetet kaptam: »Nincs jogod idejönni, sose fogsz többet látni sem engem, sem a családomat«. Nagyon közel álltam az anyukájához és a bátyjaihoz, legalább velük szerettem volna a kapcsolatot tartani.

Leparkoltam és elkezdtem hányni.”

Redandblack555

4. Szakítás Snapchaten

“A barátnőm, akivel négy hónapja voltam együtt, Snapchaten szakított velem. Méghozzá öt darab fekete üzenetben, mindegyik három másodpercig tartott. Egy évvel később, amikor már barátok voltunk, azt mondta, nem tudja, miért szakított velem.

Whyaretheynaked

5. Van rosszabb a folyamatos zaklatásnál

“Nem szólt róla, csak egyszerűen letiltott. Három hónappal előtte Brisbane-be költözött, kéthetente látogattam. Egy másik pasihoz nagyon közel került, ami nem zavart engem, megbíztam benne. Viszont egyszerre úgy éreztem, valami véget ért. Akkor még nem voltam biztos benne, mi okozta ezt a kellemetlen érzést. Az, hogy hozzá kellett szoknom a messzi utazásokhoz? Vagy a féltékenység lett úrrá rajtam? Ezért ennyiben hagytam.

Az egyik napon, mikor hazaindultam a munkából, próbáltam írni neki, de letiltott Facebookról. Letiltotta a számomat is. Mindent. Este aztán kaptam egy üzenetet az újdonsült barátjától: »Ne is próbálj idejönni!«, mellé csatolva pár fotót, ahogy dugnak…

Nagyon sz*r volt.”

iLikeAssFightMe

6. SMS-szakítás

“Az életem akkoriban romokban hevert. A meló szívás volt, alig volt pár barátom, mert a legtöbb időmet vele töltöttem. És annak ellenére, hogy minden nehéz volt, ő volt a mindenem.

Aztán egy nap felhívtam őt, hogy megbeszéljünk néhány dolgot, legfőképp azt, hogy folyamatosan aludt mindig, amikor meglátogattam. Erre így válaszolt: »Szerintem szünetet kellene tartanunk.« Csak ennyi volt, aztán már nem is volt senkim.”

Zimmer199

7. A lehető legrosszabb módja a szakításnak

 

“Másfél éve viszonyom volt egy lánnyal a főiskolán – őszintén szólva nem volt a legelmélyültebb kapcsolat. Alig vártam, mit mond nekem legközelebb, és bármikor, amikor a telefonom megcsörrent, izgatott lettem, hátha ő üzent. Nagyon szerettem.

A félév-végi vizsgák idején jött egy üzenet tőle, hogy tanulnia kell, addig ne írjak neki. Aztán végül ezt mondta: »Mi lenne, ha rádírnék, mikor beszélni akarok veled?« Nagyon rosszul esett, de megértettem, hogy tanulni akar.

Aztán nem jött tőle üzenet. Rohadtul fájt!”

MaskedSociopath

8. Gyorsan és ütősen

Két év után vele egyszer csak kaptam egy üzenetet, hogy »Új barátom van mostantól«. Elég furcsa és váratlan volt.”Chubbyurma

9. Búcsú a nagymama temetése közben

“Megismertem egy csajt online, nagyjából két hónapja ismerkedtünk. Elkezdtünk üzeneteket váltani. Röviden: a nagymamám meghalt az ismerkedésünk idején, tudta, hol voltam aznap, és írt egy üzenetet, mikor a halotti toron voltam, hogy nem akarja folytatni velem.”

TheBrandNewDay

10. Szakítás karácsonyra

 

“Középsuliban a csajom úgy szakított velem, hogy karácsonykor kora reggel, 7 óra körül írt nekem, elhagy egy másik pasi miatt. Később kiderült, hogy megcsalt vele.

Mit mondjak: élveztem.

Planetary Genocide

forrás: hihetetlendolgok.com

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …