10 rémisztő videó, amitől álmatlan lesz az éjjeled I.

Hogyha éjjel nem jönne álom a szemedre, akkor ajánlunk a figyelmedbe 10 rémületes videót, amely tovább fogja fokozni az álmatlanságot! 

10. Edward Muscare: Pretty Woman
Hogyan is lehet az ismert 1964-es sláger félelmetes? Talán hogyha hozzátesszük, hogy egy furcsa, öreg bácsi énekli, akinek az igazi neve Edward Muscare, aki egyébként regisztrált szexuális zaklató. A férfit teljesen eltiltották az internet használatától, de a videó ennek ellenére nagyon népszerű lett az interneten. Edward viszont visszakerült miatta a bíróság elé. Sohasem lehet tudni, hogy mi is lapul egyes emberek mosolya mögött.

9. Agamemnon Counterpart
Ez a furcsa videó csupán másfél perces mégis rengeteg kérdést vet fel. Miért üvölt és nevet valaki? Milyen hangok vannak a háttérben? A készítő, Jason Kovac semmit sem árul el róla az interneten.

8. Ebédlő vagy nincs ott semmi
David B. Earle egy Dániából származó filmes, akinek egyre több munkája van. A legismertebb erről az egyetlen perces felvételről. Érdekes játékra invitálja a filmecske a nézőt: végtelenítve kell nézni a videót. Hogyha így teszünk, akkor nincsen kezdete vagy vége, nem lehet érzékelni ezeket. Rengeteg minden van ebben a felvételben, ami kísértheti a nézőt.
7. Wyoming incidens
1987. november 22-én este két helyi csatorna sugárzása lett megzavarva Chicago környékén. A helyi bemondó egy furcsa üzenettel lett megzavarva. A videóban láthatóak szürkés arcok, amelyek furcsa arckifejezést öltenek.
6. A baba sokat nevet
A játékbabák maguktól értetődően félelmetesek. Azonban ez a régi reklám mindent felülmúl. A borzalmas baba nevetése bárkinek az álmát kísértheti.
5. Felhasználónév: 666
A videóban láthatjuk, ahogy egy felhasználó egy furcsa, ördögi YouTube fiókot látogat meg. A videó igen absztrakt és félelmetes elemeket tartalmaz.
4. Pókok áradata
A nyugati kultúrákban rengetegen rettegnek a pókoktól. Hogyha éppen nem is lenne fóbiád, ez a videó akkor is rettenetes. Ki tudna nyugodtan maradni ennyi pók láttán?
3. Ágytársak

A következő videó az intimitástól való félelmünket mutatja be. Hogyha valakihez igazán közel kerülünk, akkor sérülékenyekké válunk. Te tudod, hogy ki is alszik igazából melletted?

2. Ne mozdulj
Mindenki tudja, hogy a Ouija táblával való játék veszélyes is lehet. A Ne mozdulj című filmet a Bloody Cuts nevű társaság készítette. A film bemutatja, hogy mi is történik pár huszonéves brittel, akik a túlvilággal akarnak kapcsolatban lépni.
1.Svéd rapszódia
Ebben a klipben talán a legfélelmetesebb rövidhullámú rádióadást hallhatjuk. Félelmetes zene, félelmetes mormogásokkal. Egy jégkrémes kocsi zenéjét és egy német kislányt hallhatunk, aki folyamatosan számokat mormog.
forrás: ListVerse

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …