17 fejlövést élt túl egy macska

A kiscica fejébe 17 darab lövedék fúródott, de sikerült megmenteni az életét. A rendőrség egy 19 éves fiatalt vádol az eset miatt.

 A macskát a kanadai Sarnia város közelében találta meg egy járókelő az utcán, aki egy helyi állatvédő szervezethez vitte be, hogy megmentsék a sérülései mellett alultáplált és kiszáradt cicát. A szervezet közlése szerint a macska – amelyet Joe-nak neveztek el – fejében 17 apró lövedék volt, amelyek közül 16-ot sikerült egy több órán át tartó műtét alatt kioperálni.
Joe-macsak-rontgen
A macska egyik szemére megvakult, de sikerült túlélni a fejlövéseket és bár nappal a műtét után rosszabbodott az állapota, az állatvédők közlése szerint azóta jól gyógyul. Az állkapcsában maradt egy darab golyó nem befolyásolják egészségét – jelentette a kanadai sajtó.
Joe-macska(1)
Miután az állatvédők a Facebook-on közzétették a fiatal kandúr történetét, a rendőrség letartóztatott egy 19 éves fiút, akit a macska elleni támadással vádolnak. A meg nem nevezett fiatalembert a lakásán fogták el, ahol több pirula Oxikodont, valamint ötven darab kodein-tablettát találtak. A rendőrök gyanúja szerint a fiatalnak volt egy tettestársa is, aki után még nyomoznak.
forrás: hir24.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …