(+18) – Zombivá vált a drogtól – Lerágta a hajléktalan arcát (videóval)

Rudy Eugene egy 31 éves férfi,  szétmarcangolta a 61 éves Ronald Poppo hajléktalant.k-bigpic

Az eset Miami-ban történt tavaly, egy forgalmas autópálya melletti járdán. Egy kerékpáros jelentette a bűncselekményt a hatóságoknak.

Az utcán fényes nappal támadta meg áldozatát a mefedron hatása alatt álló férfi. Az MDPV közismert nevén fürdősó-kábítószer. Rudy Eugene autómosóként dolgozott egy gépjárműszalonban és korábban csak kisebb kihágásai voltak a törvénnyel szemben. A megtébolyult férfi nekiesett a hajléktalannak és szó szerint zabálni kezdte az arcát. Ronald Poppo küzdött az életéért és ez hosszú percekig így ment, egészen addig míg meg nem érkeztek a rendőrök.

A rendőrség felszólította Rudy-t hogy adja meg magát, de ő mit sem törődve velük, tovább lakmározott az öregemberből. Majd mikor közeledni kezdtek felé, a kannibál rájuk morgott majd nekik ugrott, így védve a „zsákmányát”, ezért a járőrök tüzet nyitottak rá. Csak több lövéssel sikerült leteríteniük a férfit.

6a00d8341bf67c53ef0176172015e3970c-800wiRonald Poppo-t válságos állapotban szállították a kórházba. Az arca 70-80 %-a megsemmisült. Kétséges volt hogy túléli e az esetet. Az orvosok küzdöttek érte. Súlyos sérülései ellenére a férfi mára már jól van, viszont mindkét szeme és az orra bánja a Miami Zombival való találkozást.

 

 

 

 

[PA]

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …