Egy kísértet baba története! (videóval)

 

A történelem során az emberek, régóta hisznek abban, hogy bizonyos tárgyakba szellemek képesek beleköltözni. Néhányan úgy gondolják, hogy ha az ember életében sokat tartózkodik egy bizonyos tárgy , akkor az a tárgy “beszívja” valamelyest a lelke egy részét. Különösen nyugtalanító ez a jelenség akkor, ha a szellem egy játékbabába költözik bele, ugyanis a babákat eredetileg játéknak találták ki ugye. Az alábbi levelet  egy kedves olvasónk küldte, mellékelve egy szellem járta babával, amelyet a videóban  is meg tekinthetünk.

“Szia Fira!

Tudom, hogy téged érdekelnek ezek a dolgok, ezért úgy gondoltam értékelni fogod ezt az ajándékot. Igen, a csomagban egy játék baba van.
Ez így még nem is lenne érdekes, de a babához tartozik egy történet is. Ezt a babát pár hónapja találtuk a testvéremmel egy padláson. A nagyszüleim házának a padlásán. Mikor anyukám meglátta, hogy mit hoztunk le a padlásról, kiakadt. Mondta, hogy vigyük vissza oda ahol találtuk, mert koszos, piszkos, stb. Mi persze haza hoztuk magunkkal titokba. Pár nap múlva a nagymamánk elmesélte, hogy anyu miért volt ideges valójában. Ez a baba anyu kistestvéréé volt, aki meghalt még 8 éves korában. Eléggé megrázta ez a dolog a családot, de leginkább édesanyánkat, aki egy ideig úgy beszélt a babához, mintha a húga lenne az, és még élne. A nagypapám egy idő után elrejtette. Azt mesélte a nagyim, hogy anyu folyton azt állította hogy a baba képes beszélni, ha anyu testvérének a nevén hívják. Mi nem próbáltuk ki. Úgy hívták, hogy Lídia. Pár nappal ezelőtt anyám megtalálta az ágyam alatt a babát, és kidobta a kukába. Én kivettem, és úgy gondoltam, hogy inkább elküldöm neked. Nem tudom tényleg van e szellem a babában, mi félünk kipróbálni.

Egy néződ, Gábor.”

Kapcsolódó videó:

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …