A FACEBOOK MIATT KÍNOZTA MEG SAJÁT LÁNYÁT

Kegyetlenül megkínozta saját 14 éves lányát egy háromgyermekes apa.

A tinik bizony időnként tesznek meggondolatlan dolgokat: egy birminghami lány például annak ellenére, hogy apja eltiltotta a közösségi oldalak használatától, mégis megismerkedett a Facebookon egy fiúval. A 14 éves fiatal annyira beleszeretett a srácba, hogy azonnal bele is karcolta egy tűvel a karjába chatpartnere nevét.

Az apa azonban nem nézte jó szemmel mindezt: amikor a lány lebukott, dühében brutálisan megverte övével a szófogadatlan tinit, majd egy felforrósított késsel távolíttatta el a nevet. A 14 éves lány sérüléseit kórházban kellett, hogy ellássák a testére, karjaira és arcára mért csapásoknak köszönhetően. A 45 éves apa és 41 éves felesége a bíróságon bűnösnek vallotta magát: a férfi 18 hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 80 óra közmunkát kapott, a nőt pedig egy év közösségi szolgálatra kötelezték.

A bíró a tárgyaláson így indokolta az ítéletet: “Ha börtönbe küldeném – amit minden valószínűséggel megérdemelne – azzal csak a gyermekeinek okoznék még több szenvedést” – olvasható a Mirror oldalán.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …