A férfi műtétje után tudta meg hogy övé álmai nője!

Jason Mortensent a sérvműtétje után kitolták a műtőből és amikor még nem volt teljesen magánál találkozott – saját bevallása szerint – élete legszebb nőjével. Persze nem emlékezett rá, hogy a hölgy valójában a neje, és elsőre nem is hitte el, hogy ilyen szerencsés. Videó.

Egy vicces és megható videó látott napvilágot a Youube-on, amely azokat a pillanatokat örökíti meg, amikor az utah-i Jason Mortensent kitolják a sérvműtétje után és az altatásból éppen kezd magához térni a kórteremben. Nem tudni miért, neje kamerával rögzítette a férfi ébredését, aki iszonyúan meglepődik azon, hogy egy gyönyörű nő foglalkozik vele az operáció után.

Először azt hiszi, egy modell, a nevét akarja megtudni, majd miután elmondja a nőnek, hogy ő a leggyönyörűbb lány, akit valaha látott, Candice bevallja neki, hogy ő valójában a neje. Mortensen láthatóan ezen teljesen meglepődik, és csak nehezen hiszi el, hogy ilyen szerencsés fickó.

Az augusztus végén feltöltött videó nagy vitákat váltott ki, többen kételkednek a hitelességében. A szkeptikusok szerint nehezen hihető, hogy valaki gondol arra, hogy kamerával rögzítse férje ébredését, hiszen nem garantált a jó sztori. Ugyanakkor a férfit már ötször megműtötték, így az asszony akár számíthatott is arra, hogy férje átmeneti amnéziában fog szenvedni ébredés után, és lesz min nevetnie.

article-2416598-1BBB0BD2000005DC-494_634x632

Az orvosok szerint nem kizárt, hogy miután a páciens felébred az altatásból, nem emlékszik mindenre, de hogy elfelejtse a nejét, akivel hat éve házasságban él, némiképp furcsa. A sztori hitelességét tovább rontja, hogy Jason Mortensen korábban modellként és színészként próbált boldogulni, így az interneten a mai napig fellelhető minden ehhez szükséges adata.

A lelki eredetű amnézia magyarázná a történteket, de annak nincs köze műtétekhez, továbbá, ha mégis arról van szó, hogy az operáció során oxigénhiány lépett fel a páciensnél, akkor valóban küzdhet átmeneti memóriavesztéssel a férj, de ebben az esetben ez csak az új információk törlődését jelentené, egy hat éves házasság pedig csöppet sem számít frissnek – írja a Daily Mail.

Természetesen egy altatásból történt felébredés sosem könnyű, több páciens arról számolt be, hogy őszinteségi rohamot kap, és egy pillanatra sem érzi úgy, hogy képes kontrollálni magát, azt sem tudja hol van, kik veszik körül, mi történt vele.

Ha viszont a férj a kérdezgetés közben rájött, hogy valójában a nejével beszélget, akkor az asszony élete legszebb szerelmi vallomását kapta meg.

Nézze meg a videót és döntse el, átverés vagy sem.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …