A Heaven’s Gate ház borzongató története

Kivennél egy olyan házat, ahol a kilencvenes években kilencvenhárom ember követett el öngyilkosságot? Mi biztosan meggondolnánk. 

Egy szerencsétlen férfi adta ki 1997-ben a lakást az öngyilkos szektának, amely hamarosan mindenhol megjelent a TV-ben. A holttesteket felfedezték és elképesztő döbbenetet váltott ki az emberekből.

A szekta vezetőjének neve Marshall Applewhite volt, akinek felesége pár évvel az eset előtt halt meg rákban.  A vezetőt is megtalálták a többi halott között. Ennél még meglepőbb, hogy ő és néhány férfi szektatag kasztrálták magukat az öngyilkosság előtt, hogy megszabaduljanak szexuális vágyaiktól. Applewhite igencsak ragaszkodott saját ötleteihez. A helyszínen mostanáig előfordulnak furcsa dolgok.
Santa Fében a mai napig lehet szellemekkel találkozni. Sokan furcsa dolgokat tapasztalnak errefelé. A Heaven’s Gate szektába tartozó emberek hittek a földönkívüli lényekben, és attól tartok, hogy azok megszállják a testüket.

Néhány szemtanú furcsának találta a ház feletti eget is, amely sok esetben szürkébb, feketébb a többi területnél.  Sokan úgy gondolják, hogy még mindig földönkívüli lények munkálkodnak Santa Fe városában, ennek ellenére erre a tömeges öngyilkosságra a mai napig nem találnak teljesen tiszta, megnyugtató magyarázatot.

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …