A kínai férfi 30 éve él egy cellában, ahova szülei zárták be

Dong Hai-t (46) egy 5 négyzetméteres kőből készült cellába zárta családja, miután tinédzser korában mentális problémák tünetei kezdtek megjelenni rajta.

30 évvel ezelőtt a férfit saját szülei zárták be a kis kőből készített cellába, mert tinédzser korában mentális betegség jeleit mutatta. Azért rakták be Ding Hai-t az 5 négyzetméteres börtönbe, mert az anyja és az apja is attól félt, hogy valakiben esetleg kárt tesz.

Dong-Hai-2215159

Dong Watou és felesége Xiao Hong Longhai-ból, Délkelet-Kína Fujian tartományából, a saját kertjükben még 1983-ban építették ezt a kis kőbunkert. 16 éves volt a fiúk, amikor a betegség jelei először megjelentek nála, ekkor zárták el a gyermeküket a külvilágtól. Számtalanszor elvitték a fiukat kórházba, de senki sem tudott segíteni a problémájukon.

Dong-Hai-2215162

A család az összes pénzét a kezelésekre költötte. Ekkor kellett meghozniuk életük legnehezebb döntését: kertjükben valahogy elzárni Hai-t az emberek elöl. A most 70 éves szülők nehéz helyzetben vannak, mert félnek, hogy vajon mi fog történni gyermekükkel az ő haláluk után.

Dong-Hai-2215160

forrás:: pekingikacsa.blog.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …