A legnevetségesebb dolgok, amikkel orvoshoz rohantak az emberek

Tizenhat doki osztotta meg a kedvenc történetét a nagyvilággal.

Előfordul, hogy az egészségügyi problémánkat nem érezzük annyira komolynak, hogy orvoshoz rohanjuk miatta. Ha például megégetjük az ujjunkat, belerúgunk az asztalba, akkor házilag kezeljük a problémát, ahogy egy szemviszketéssel is elbírunk. Vannak azonban, akik a legkisebb tünettel is rohannak az orvosokhoz.

Amennyiben velünk is előfordult, hogy túl nagy ügyet csináltunk egy kis problémából, akkor a következő orvosi történetek meg fognak nyugtatni, hogy nem kell emiatt elsüllyednünk szégyenünkben.

1. „Egy fiatal fiú sírva mondta el, hogy attól fél, hogy terhes lett az unokatestvére, ugyanis 10 másodpercig farkasszemet néztek. A srác abban a hitben élt, hogy ezzel teherbe ejthette a saját unokatestvérét.”

2. „Azért jött be valaki a sürgősségire, mert az iPhone-ja szerint nem alszik elég jól.”

3. „Egy nő azért keresett fel, mert kinőtt a kisbabája első foga, és nem tudta, hogy mit tegyen. Arra kért, hogy vágjam ki a baba többi fogát, hogy többé ne legyen problémája a fogzással. Nem tettem meg.”

4. „Egy nő azért hívta ki a mentőket, mert azt gyanította, hogy egy megölt testet talált a vasúti sínek alatt. Amikor kiértünk, akkor kiderült, hogy egy kidőlt farönkre dobtak rá egy kabátot, ami mellett egy részeg nő siratta a fadarabot.”

5. „Valaki azért jött be a sürgősségire, mert homoszexuális.”

6. „Hajnali kettőkor kiborulva rohant be egy 20 éves srác a barátnőjével, mert valami kiszakította a torkát. A nyelvcsapja volt az. Ez a fiú valahogy leélt úgy 20 évet, hogy eddig nem vette észre a nyelvcsapját.”

7. „Az egyik beteg elmondta, hogy mindig, amikor a feleségével szeretkezett, megbénult egy kicsit a szája. Kiderült, hogy a problémát az okozta, hogy az asszony spermaölő krémet használt, a férfi pedig lent is próbált örömet szerezni a nejének.”

8. „A telefonban azt állította a páciens, hogy az „egész” testén súlyos égési sérülést szenvedett a forró víz miatt. Megvizsgáltam, de nem voltak rajta látható nyomok. Végül bevallotta, hogy csak a jobb mutatóujján égett meg kis rész.”

9. „ Az egyik betegem azért jött be a sürgősségére, mert úgy gondolta, hogy túl sok a fülzsírja, amit ki akart szedetni.”

10. „Az anyukám azért vitt be a sürgősségire, mert azt gondolta, hogy vérmérgezésem van. Valójában korábban puncsot ittam, ami lecsöppent a lábamra. A nővér gyorsan megmentett azzal, hogy letörölte a puncsot.”

11. „Soha nem hallottak a statikus sokkról, és nem értették meg, hogy miért nem tudtam meggyógyítani ezt az állapotot.”

12. „Hajnali 2 órakor azért hívott fel valaki, mert a lánya túl büdöset szellentett.”

13. „Egy ember bejött a kórházba, mert éppen esküvőn volt, amikor rádöbbent, hogy a fia egy kicsit alacsony. Azt kérdezte, hogy tudunk-e adni valamit, amitől azonnal megnő.”

14. „Tegnap este azért jött be valaki a sürgősségire, mert szálka ment a kezébe. Egy egészen kicsi szálka.”

15. „A feleségem szülész-nőgyógyász. Az egyik alkalommal azért hívták ki, mert egy fiatal lány nagyon vérzett. Igen, az volt a baj, amire most mindenki gondol.”

16. „Azért vittem be a kórházba a kisfiamat, mert a keresztcsontjánál gyakran kiütéses volt. Már az orvosnál ültünk, amikor rájöttem, hogy a kiütések mintája ugyanolyan, mint a jakuzzink belseje.”

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …