A legviccesebb mondatok, amiket valaha beírtak a Google-be

Több mint keresőrendszer a Google, ami igazán mulattató pillanatokat tud okozni.

googleIns

Amikor valamit elkezdünk beírni a Google keresőjébe, akkor a rendszer megpróbálja kitalálni, hogy mire szeretnénk rákeresni a legtöbbet keresett mondatok alapján. Ebből igen vicces pillanatok születhetnek, melyek közül a következők a legmókásabbak.

„Miért van a férfiaknak mellbimbójuk?”: A kérdés akár jogos is lehet, hiszen nagyon sokan elgondolkodtak a válaszon. Az interneten több fórumon is felvetődött a kérdés, amire több vicces, és megdöbbentő válasz is született.

„Hogyan legyek zsebtolvaj?”: Az internet korában már minden kérdésünkre választ kaphatunk a világhálón. Vannak, akik csak tortát szeretnének sütni, míg mások inkább profi zsebtolvajok lennének. Valószínűleg a rendőrségen felér egy beismerő vallomással, ha megtalálják a gyanúsított internetes előzményei között az ilyen oldalakat.

„Malacka milyen nemű?”: A generációk óta mindenkit izgató kérdés! Tömegek foglalkoztak azzal a kérdéssel, hogy a Micimackóban szereplő Malacka fiú vagy lány. Habár a világhírű meséből ez nem derül ki, az interneten komoly viták alakultak ki a választ illetően.

„Mi az a barát, és honnan tölthetek le egyet?”: Az angol nyelvű keresések automatikus kiegészítései között szerepel előkelő helyen a „What is a boyfriend, and how can I download one?”, ami azt jelenti, hogy „Mi az, hogy barát, és honnan tölthetnék le egyet?”.

„Ne fejezd be a mondataimat, Google!”: Szintén az angol kiegészítsek között szerepel a„Stop finishing my sentences, Google”, vagyis „Ne fejezd be a mondataimat, Google!”. A kereső ebből nem fog érteni, de mi magunk kikapcsolhatjuk a kiegészítőt, ha nagyon idegesítő.

A funkció kikapcsolásához nyissuk meg a Google.hu oldalt, majd a lap alján kattintsunk a Beállításokra! Ezen belül válasszuk a Keresési beállításokat, végül a Google Instant következtetéseknél válasszuk ki a „Soha ne mutassa az azonnali találatokat” opciót.

Forrás: femina.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …