A sikeres műtét után 8 hónappal halt meg a fiú, akinek a feje a testére lógott

Mahendra Ahirwar orvosa teljesen ledöbbent a hírtől.

Borzalmas élete volt annak a 13 éves indiai kisfiúnak, akinek egy ritka genetikai rendellenesség miatt a nyaka annyira gyenge volt, hogy nem tudta megtartani a fejét, ami ezért a testére lógott. Mahendra Ahirwar hosszú évekig szenvedett, de úgy tűnt, hogy az élete jobbra fordul, ugyanis egy angol nő, Julie Jones, összegyűjtette azt a pénzt, ami elég volt Mahendra Ahirwar műtétéhez.

Az operáció jól sikerült, ám a fiú szülei még mindig aggódtak, hogy elveszítik a gyereküket. Sajnos, a félelmük 8 hónap múlva beigazolódott. Mahendra Ahirwar édesanyja a helyi médiát tájékoztatta arról, hogy a gyermeke meghalt.

A hír nagyon megdöbbentett Mahendra Ahirwar orvosát. Dr. Rajagopalan Krishnan elmondta, hogy a műtét jól sikerült, és csak arra tud gondolni, hogy a fiú halálát a megnagyobbodott tüdeje és szíve okozta. Hozzátette, hogy ilyen esetekben gyakran nincs figyelmező jel.

Az orvos arról is beszélt, hogy Mahendra Ahirwar volt a legbátrabb gyerek, akit valaha látott azóta, hogy visszatért Indiába, pedig nagyon sok deformitással találkozott az életében. Dr. Rajagopalan Krishnan szerint most biztos, hogy mindenki szenved, aki segített a fiú felépülésében, akinek a napnál is ragyogóbb volt a mosolya, miután megműtötték.

(Forrás: life.hu)

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …