A szellem szexuálisan zaklatta a nőt

Furcsa esetről számolt be Deborah Rawson, aki házimunka közben találkozott először a szellemcsaláddal.

ú

Rémisztő jelenségben volt része annak a nőnek, aki a házimunka közben leült a konyhában, hogy pihenjen egy kicsit. Deborah Rawson alatt először a szék kezdett remegni, majd elhomályosult előtte a világ, és az ablak előtt kirajzolódott egy család homályos körvonala.

Az anya, apa és kislány szellem látványától, sokkos állapotban rohant ki a nő a lakásból, majd mindent elmesélt a munkából hazatérő férjének. Deborah másnap orvosnál is járt, akinek szintén elmondta a látomását.

A történtek után a nő nyugtatókat kapott, de azok hatására sem múltak el a látomások. Deborah később újra érzékelte a szellemet, de csak az apát, aki később Mark néven mutatkozott be.

Mark egy kéjsóvár alak volt, aki szexuálisan zaklatta a nőt. Nem egyszer lenyomta a kanapéra, és éjszaka a combját fogdosta. Deborah férje ebből semmit sem érzékelt, ahogy azt sem hallotta, hogy a fürdőszobából kéjes hangok szűrődnek ki.

Mivel Deborah férje nem igen akart hinni a nejének, ezért a házasságuk megromlott. A dolognak csak azért nem lett válás a vége, mert az egyik nap Deborah a telefonjával rögzítette a különös hangokat.

A házaspár ekkor ördögűzőhöz fordult. Az ima, és a szétlocsolt szenteltvíz azonban csak egy ideig tartotta távol Markot, aki visszatért, és folytatta a lihegést. A házaspár végül úgy döntött, hogy elköltöznek.

Forrás: neon.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …