A Török szálloda alkalmazotjai azzal szórakoztak, hogy ISIS terroristának öltözve ijeszgetik az Angol turistákat (Szánalmas poén)

A Török szálloda alkalmazottjai az ISIS terroristákhoz hasonló ruhákban, és arab halandzsa közepette úgy tettek a medencénél lévő turisták előtt, mintha merényletre készülnének.

Bár érthetetlen, hogy egy szálloda (Club Hotel Pineta) alkalmazottjai miképp gondolhatták azt, hogy ez a dolog vicces lesz, mégis megtették, és közben még fotózgatták is magukat.

A szálloda dolgozói jól szórakoztak a vendégek félelmén.
A szálloda dolgozói jól szórakoztak a vendégek félelmén.

Az egyik férfi arab éneket kántált, és közeledve egy hat éves kislányhoz úgy tett, mint aki éppen a fegyveréért nyúl. A kollégák közben jól szórakoztak, a turisták nem annyira – ugyanis június 26.-án 38 turistát végzett ki egy ISIS terrorista, a szóban forgó szállodától nem messze.

Britt turisták helyeznek el koszorút a 38 turista emlékére, akit egy ISIS terrorista végzett ki.
Britt turisták helyeznek el koszorút a 38 turista emlékére, akit egy ISIS terrorista végzett ki.

Mikor a szálloda vendégei panaszt akartak tenni a recepciónál, az ott dolgozó szállodai munkás, csak nevetett, nem vette komolyan a panaszokat.

Érthetetlen ez az új őrület a törököknél, ugyanis nem ez volt az egyetlen ilyen viccelődés. Egy másik szállodában a személyzet egyik tagja benzines kannából öntött vízet a vendégekre, azt skandálva hogy felgyújt mindenkit Allah nevében. (A vendégek szemszögéből szintén nem lehetett túl szórakoztató).

Arról nem tudni, hogy a szálloda szankcionálta e a dolgozóin a történteket.

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …