A Toronto bugyraiban élő szörnyeteg

A szörnyetegek Kanadában sokkal ritkábban fordulnak elő, mint az Egyesült Államokban. Persze ennek ellenére Albertában is látnak néha egy ogopogo nevű  lényt és néha egy ilyen Nagylábszerű alak is feltűnik, de mondhatjuk azt is, hogy egész békés errefelé az élet. Azonban Torontóban mégiscsak egy csatornában élő szörny borzolta a kedélyeket a hetvenes években.

1978 augusztusában egy 51 éves Ernest nevű férfi indult el egy elveszett kiscica keresésére. A szomszédságot nézte át, majd talált egy kis barlangot, ahová bemászott a cicáért. Ernest azt mesélte, hogy sohasem látott még annál nagyobb borzalmat, amit odabent talált. A zseblámpa fényében egy emberalakú valamit látott, aki hosszú és vékony volt, egy majomra hasonlított és egész testét hatalmas szőr borította. A szeme narancsvörösben égett. A dolog csak fokozódott, amikor a teremtmény elkezdett hozzá beszélni. A következőket mondta: “Soha sem felejtem el. Menj el, menj el!” Aztán elmenekült a csatorna belsejébe.

A férfi természetesen azonnal elhagyta a helyet, remegett a félelemtől. Ernestnek természetesen esze ágában sem volt elmondani, hogy mit látott. De pár embernek elmesélte, ezért a Toronto Sun nevű újság kereste fel, akiknek nagy nehezen elmesélte az esetet. Ernest családja hitt a férfinek. A felesége elmesélte, hogy férje rettenetesen meg volt rémülve, amikor visszatért a lakásba, és ilyennek még sohasem látta. Ernest végül elmondta a Toronto Sunnak a pontos helyet, ahol látta a jelenséget. Azonban a helyszínen csak egy döglött macskát találtak.

Negyven évig aztán sohasem hallottak a lény felől többé, de Ernest történetét mindenki elhitte. Egyedül a csatornákban dolgozó emberek kételkednek a szörny hitelességével kapcsolatban. Azt mondják, hogy a csatornákban elképesztő dolgokat lehet találni, és sohasem érdemes egyedül lefelé venni az irányt.

forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Egy agysebész szerint van valami “odaát”

Az emberiség történelme során az egyik legnagyobb kérdés, hogy vár-e ránk valami a halálunk után.  …