A vak jósnő 20 éve megjósolta, hogy az Iszlám állam elpusztítja európát!

Szófia – Iszlám kalifátust és rommá döntött Európát jósolt már a jövő évre az újkori Nostradamusként tisztelt bulgáriai látnok, aki húsz évvel ezelőtti halála előtt még megjósolta az Iszlám Állam felemelkedését, és pusztító háborúját a nyugati világ ellen.

Milliószámra érkeznek Európába a szíriai és afgán menekültek 

baba-vanga

Baba Vanga 85 évesen hunyt el, vakként leélt élete során több száz jövendölést hozott nyilvánosságra, amelyeknek csaknem kilencven százaléka valóra vált azóta.

Az iszlám térhódításának jóslata azonban igencsak érzékenyen érintheti az európaiakat, az elmúlt időszak döbbenetes mértékű bevándorlásának, és az egyre gyakoribb terrortámadások fényében.

Baba Vanga jövendölése szerint az Iszlám Állam 2016-ban rohanja le az európai kontinenst, szinte teljesen elpusztítva annak eredeti kultúráját, és lakhatatlanná téve a nagy részét.

bevándorlók

Ám a pusztításból egy új birodalom emelkedik majd ki, amelyet iszlám kalifátusként 2043-ban alapítanak meg, székhelye pedig a jelenlegi olasz főváros, Róma lesz.

vale

Baba Vanga eddig valóra vált jóslatai:

Globális felmelegedés: A jósnő már a negyvenes években megjósolta, hogy „a hideg vidékek felmelegszenek, és a tűzhányók életre kelnek”.

2005-ös thaiföldi cunami: Vanga jóslatában egy „hatalmas hullám támad, amely elborítja a partokat, embereket és városokat sodor el, míg végül mindent ellep a víz”.

tiz-eve-pusztitott-a-cunami-delkelet-azsiaban_100619

Az Indiai-óceánon pusztító szökár csaknem negyedmillió áldozatot követelt 

2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadás: A látnok 1989-ben született jövendölésébe arra figyelmeztette az amerikai népet, hogy az ellenség „saját szívében” támad le rájuk, és „ két acél madár” támad az ország jelképére.

World-Trade-Center-Attack

Terroristák eltérített repülőkkel rombolták le a WTC-t 

Barack Obama megválasztása: Baba Vanga jóslatában kimondta, hogy az USA 44. elnöke színes bőrű lesz. Majd hozzátette, hogy ő lesz az Egyesült Államok utolsó elnöke.

Barack Obama

Baba szerint Obama lesz az utolsó amerikai elnök 
forrás: blikk.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …