Vallás kontra Gondolkozás Szabadsága!

Érdekes vita alakult ki a Zeitgeist Hungary facebook oldalán:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151325857480039&set=a.10150245005880039.365847.273611870038&type=1&theater

Ahol egy nő jelentette a Zeitgest oldalán az egyik Firaizmus tulajdonú képet. A Zeitgest, és a Firaizmus harmonikusan munkálkodik együtt egyébként a facebook-on, gyakran megosztjuk egymás képeit, anyagait. Sok dologban egyezik a filozófiánk.

Az ominózus kép, amely sértette a hölgyet vallásának gyakorlásában:

A firaizmus oldal, a szórakoztató vallás kritika de még a saját magán profilunk is gyakran lett tiltva a facebook-on, azért mert kritikát mertünk megfogalmazni a vallásokkal szemben… na de emberek, hol élünk? A Sötét középkorban? Épp az ilyen fanatikus megnyilvánulások miatt ítéljük el a vallásokat, mert megpróbálják aláásni a racionális gondolkodást, a lélek valódi fejlődését… Ezek a személyek, ha tehetnék máglyán égetnék el azokat akiket “eretneknek” vélnek… nem mondhatjuk azt sem, hogy ártalmatlanok… Ha veszélyeztetik a fórum működését amely által közölni tudjuk az olvasóinkkal a mondanivalónkat, akkor igenis kártékonyak!

Ezért a továbbiakban minden olyan személyt, aki fanatikus módjára jelentgeti az oldalainkat, mi is jelenteni fogjuk a profilját, hogy gyűlölködött, átverést terjeszt, stb!

Illetve ezúton szeretnénk kérni minden olyan olvasót, hogy aki nem érti a viccet, nem szeretne tisztán látni, gondolkodni, az iratkozzon le a híreinkről, oldalainkat ne látogassa!

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …