Agyon akarta lőni szüleit, mert elvették a játékát!

Egy ideig biztosan nem fogja nyomogatni a joysticket az az amerikai tinédzser, aki kis híján kivégezte szüleit, azért mert elvették tőle videojátékait.

A rendőrségen kötött ki a 14 éves Nathon Brooks, mert majdnem agyonlőtte szüleit – írja a Dreamin Demon. A srác attól kattant be, hogy miután rossz jegyet vitt haza a suliból szülei elvették tőle a számítógépét és a playstationt. A fiú ezt a büntetést annyira méltatlannak érezte, hogy elvette apja pisztolyát, majd mikor a felnőttek lefeküdtek, alvó szüleire lőtt.

Először apját vette célba és golyót eresztett a férfi fejébe, majd anyját lőtte arcon. Ezt követően elsütött még néhány lövést szülei irányába. Szerencsére mind a 38 éves apa, mind a 39 éves asszony túlélte az esetet, bár életveszélyes állapotban kerültek kórházba.

Jelenleg mindketten lábadoznak. A férfi tolószékbe került, az asszonynak pedig hangszálai károsodtak a támadást követően, így most még csak jelelve tud kommunikálni. A rendőrség nyomoz, mielőtt a bíróság ítéletet hoz az ügyben, a tinédzsert pszichiátriai megfigyelés alá helyezik.

forrás: borsonlie.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …