Angyal volt a felgyógyult férfi felett? Szívrohama után készült a különös kép

A kép bizonyíthatja, hogy angyalok valóban léteznek.

Hiszem, ha látom – szokták sok mindenre mondani, sokan ezzel zárják a szellemekvagy angyalok létezéséről szóló vitákat is például, pedig nem feltétlenül van igazuk, ha ezzel akarják bizonygatni, hogy ilyen lények nincsenek.

Ugyanis, bár nem evidens, hogy valóban léteznek, számtalan különös videó és fénykép előtt áll fejvakargatva a világ, mégis mi vagy ki látható a felvételeken. Az alábbiakban olyan fotókat láthatsz, amelyek az angyalok létezését bizonyíthatják. Vajon valódiak, vagy manipuláció eredményei?

angyal_nagy

Sokan hisznek benne, hogy őrangyalok vigyázzák mindennap az épségünket. Egy férfi szívrohamából felgyógyulva levegőzni ment feleségével, aki a séta közben lefotózta. Később látták csak meg, hogy felette egy angyalszerű alak lebeg: őrangyala lehetett?

angyal_2

Egy másik különös képet egy georgiai férfi készített, aki elmondása szerint egy éjjel mozgó fényeket észlelt udvarában. Hogy a végére járjon, kamerákat szerelt fel. A felvett anyag bizonyíték lehet az angyalok vagy a szellemek létezésére: az egyik felvételen ez a fénylő, emberszerű alak látható.

angyal_3

Ez a szellemfotókat idéző kép különös történettel bír. Danny Sulivan építész egy alkalommal betért egy ószereshez, ahol egy öreg filmtekercset és néhány régi levelet vett. A levelek egy második világháborús katonától valók voltak, aki arról is írt többek közt, hogy egy katonatársával angyalt láttak, miután 1944-ben kiképzés közben baleset történt: összeomlott egy híd a gyakorlatozók alatt. Aznap éjjel a helyszínen különös fényjelenség volt látható a levelek szerint, amelyet le is fotóztak. Ez a kép látható a levelekkel vásárolt filmtekercsen. Igazi lehet, vagy trükk?

angyal_1

Autóbaleset utáni fotó, amelyet egy, a New York-i tűzoltóságnál dolgozó nő, Sharon Boo készített. Mint munkaköre előírja, a baleset után képekben kellett dokumentálnia a történteket, amelyek közül az egyiken utólag egy angyalszerű alakot fedeztek fel. A kocsi utasai túlélték a balesetet, sokan vélik úgy, az angyal is segíthetett ebben.

angyal_felho_7

Különös egybeesés, hogy egy másik katona is készített már angyalfotót. Aaron Kressley afganisztáni szolgálata alatt fedezte fel az égen látható jelenséget, amelyet azonnal le is fotózott. Véletlen csupán, hogy a felhő ilyen formát öltött, vagy tényleg angyal lehetett?

forrás: femina.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …