Az amerikai stonehenge rejtélyes üzenete.

Ezt az alábbi dolgot is találtam a neten, úgy mint az előzőt, és ami elég keményenv hangzik, de nem is stílushiba okán, hanem a tények miatt, a ránk leselkedő veszély miatt. Azt remélné az ember, hogy ezek badarságok, ostoba kitalációk, ijesztgetések. Hát remélem is, hogy az, de valami azt súgja, a gonosz mindenre képes és ha eléggé gonosz, akkor megtörténhet a dolog. Jelen világunk irányítását, démonok uralják –ez kétségtelen– mindenre elszánt szörnyetegek, akiknek semmi sem szent, …még az emberi élet sem…és bármit megtesznek, csak pusztítsanak… Ó Krisna! Bárcsak ne lenne igaz!

” A népek kiirtása a következő meggondoláson alapszik: jelenleg ca. 6,4 milliárd lakosa van a bolygónknak, ez véleményük szerint nagyon sok! Ezért tervbe vették a lakosság csökkentését, 500 millióra. Ennek jeléül egy a Stonehenge hez hasonló létesítményt hoztak létre.

Azok, akik erről még nem hallottak és még nem látták, szeretném elmondani, hogy ezt a létesítményt úgy is nevezik, hogy az NWO Stonhenge (az NWO az új világ rend, rövidítése), az úgynevezett „Georgia –i határkő“ (Georgia Guidestones). Végül is beszélünk arról a gránit kőcsoportról amit 1980-ban állítottak fel az amerikai szövetségi államban Gergia-ban a Elbert County domb tetején. Az általunk ismert angliai Stonehenge re hasonló, ezért is nevezik Stonehenge –nek.

Következő nyolc nyelven véstek bele egy üzenetet, Angol, Spanyol, Swahili*, Hindu, Heber, Arab, Kinai, Orosz (melyet olvasásom után, nem tartom igazán korrektnek).

A végtelen természet egyensúlya érdekében tartsd az emberiség létszámát 500.000.000 alatt

Átgondoltan szaporodj – javítsd az egészséget és az emberiség különbözőségeit egyesítsd egy új élő nyelvbe

Legyél mértéktartó a kötödéseidben a hithez, hagyományokhoz és más egyébb dolgokhoz.

Védelmezd az emberek és nemzetek korrekt jogait és igazságosságát

Hagyd a nemzetek önkormányzását, külső vádak, panaszok megoldásában fordulj a világbírósághoz

Kerüld az aprólékos törvényeket és a hasztalan hivatalnokokat

Jogod és kötelességed a szociális feladatokban való részvállalás (Jogod a munkához és egyben kötelességed, via kommunizmus! szerk.)

Jutalmazd az igazságot – a szépséget – a szeretetet – keresd a harmóniát a végtelenséggel

Ne légy a földünk (a mi bolygónk) rákfenéje – biztosíts teret a természetnek – biztosíts teret a természetnek
Nagyon sok ember arra gondol hogy ez az üzenet a hívők megtérítése az új világrendnek. Igen, ez a 10 parancsolat valóban érdekes. Egyiket, másikat valóban megakarja valósítani az NWO. Talán ez egy ellenjavaslata a bibliai 10 parancsolatának?

Vizsgáljuk meg az 1.parancsot, a világ lakosságának a létszámát fél milliárdra csökkenteni, ez egy elképesztő követelés, na és hogyan szándékozzák ezt megoldani, mondjuk egy tömegmészárlással. Igen, ép ez, amit szeretnének.

A 2. parancs, az átgondolt „tervezett populáció“, (szaporulat). Ha ezt természetes úton meg akarom valósítani, akkor, kényszerböl be kell vezetni az egy gyermek törvényt vagy egy se, mint Kinában, ez egy NWO tervezet.

A 3. parancs, egyesítsd az embereket egy új élö nyelvbe, ez valójában annyit jelent, hogy a világon, vagy is itt ezen a bolygón egy nyelv legyen. Ez valóban egy szükségszerűség egy világdiktatúrához.

A 4. parancsolat, a vallás és hagyományok észszérű szabályozása, a cél egy egységes világvallás létrehozása (ökumenikus)

A 6. parancsolat, szól, egy világbíróság létrehozásáról

A 8. parancsban korlátozzák a személyes szabadságodat (üdvözlök, minden egyes új rabszolgát!)

És a 10. parancs az 1.vel egyhangúan egyértelmű NWO program, az ember a rákfenéje a természetnek.

A maradék parancsolatok „elfogadhatok“ nagyon „szépen hangzanak“ egy kicsit ezoterikus kicsengéssel, keresd az igazságot, a szeretet és a szépséget a végtelenben.

Természetesen vannak nagyon sokan akik ezt az értelmezést elvetik és egy jelentéktelen felsorolásnak tartják az egészet „egy jó magatartással“ a földet menteni. Szükséges e a bolygót (a földet) menteni? Ezt a felhívást a pánik keltök hozták létre, az NWO részére, akik a klíma hisztéria terjesztésén dolgoznak.

Ezek az úgynevezett parancsok nem üzennek mást csak azt, hogy az ember vagyis az emberiség kártékony ezen a világon, és ezért a nagy többségét 90% – ban ki kell irtani, és mindent vissza adni a természetnek.

Valóban ezt akarják, olyanok mint holland Herceg Bernhard és az angol Herceg Philip, a férje a Nagy Britanniai királynőnek, mind kettő az alapítója a WWF-nek, a World Wildlife Fund.(Mérsékelt Alap Világ) Ők és még nagyon sok elite, a Rothschildok, véleményük szerint a világot (a földet) egy természetvédelmi területé kell nyilvánítani, ahol csak a legfelsőbb rétegek (kiválasztottak) élhetnek, a többi csőcseléket városokba kell összegyűjteni, hogy állandó ellenőrzés (megfigyelés) alatt tarthassuk őket.Ennek a kezdete a biometrikus adatok rögzítése az útlevelekben és a személyi igazolványokban ( pld.ujjlenyomat!!!) 2010 -töl magyarba az új útlevelet csak ujjlenyomat leadása után kaphatsz!

A Philip herceg az egyik riportban, arra a kérdésre, „ hogy mi szeretne lenni legszívesebben ha ön újra születhetne?“ a válasz „ egy gyilkos vírus, amivel a emberiséget ki ki irthatnám!“ Eböl a kijelentéséből kivehető, hogy mennyire radikálisan embert megvető mentalitással rendelkezik.

Az elitek szemében, a földön elő emberek száma, igen meg nőtt, a maradék lakosságot melyet meg hagynak, a szükséges rabszolgák a kiszolgálásukra, és még egy egységet egy Praetoriani Gárdát (romai személyi testőrség a császári időkben) a kiválasztott gazdagok védelmére. A három osztályú társadalom a következőkben áll össze, egy maréknyi Priviligierten (kiváltságokat és előjogokat elvezők csoportja), majd a szegények, rabszolgák akik a munkát végzik és a védők akik a kiválasztottak védelmét biztosítsák.

Senki nem tudja hogy ki az aki ezt a monumentális létesítményt felállíttatik és kifizette. Az építményt, hat monolitén oszlopból állították fel, a magasságuk 6 méter és összesen 100 tonna a súlyuk, és nem kevés pénzbe került. És, nem beszélve arról, hogy asztronómiai szempontok figyelembe vételével állították fel őket. Milyen meg gondolásból állíttatta ezt valaki vagy valakik? Mi az, amit nekünk ezzel mondani akarnak és mért bújnak el? Mért nem mernek a színre lépni?

forrás:gondola.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Villanyoszlopnak hajtott a kocsijával az anya, hogy bebizonyítsa a gyerekeinek, isten vigyáz rájuk

Az anya egy villanyoszlop felé kormányozta az autót, amelyben benne ültek az 5 és 7 …