Az Anonymous Hacker csoport félelmetes jövőt jósol!

Sokan viccelődnek azzal, hogy hamarosan itt a harmadik világháború, sőt sokan úgy gondolják hogy már el is kezdődött, viszont a világ leghíresebb, és leghatékonyabb hacker csoportja azt jósolja, hogy nem kell már sokat várnunk.

Az egyik legújabb videójukban, amit a hivtalos youtube csatornájukra töltöttek fel, azt mondják a szoksásos álarccal, és robot hangon, hogy 2017 és 2018-ra tehető ez az intervallum. A videójuk apropója az, hogy szeretnék felhívni a figyelmet az emberek számára, hogy készüljenek fel a nukleáris háborúra, aminek jeleit vélik felfedezni a különböző megfigyeléseik alapján.

Mivel tudjuk, hogy az Anonymous csoport ténylegesen hozzáfért már értékes belső információkhoz, különböző nemzetbiztonsági hivataloknál, ezért nem kizárt, hogy a felvetésük megalapozott, és nem csak találgatás.

A youtube csatornájukon megjelenő megjegyzések egyelőre szkeptikusak a bejelentéssel kapcsolatban, de azért nem árt résen lenni. Ez a hír “valamelyest” hihetőbb mint mikor világvégét jósoltak az ezósok 2012-ben.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …