Az elátkozott festmény újabb áldozatot szedett!

Újabb rejtélyes haláleset történt az “elátkozott festmény” kapcsán, miután kiállították az Ír nemzeti galériában.

Az alkotást, egy 1900-as évek elején élt titokzatos művész készítette, akiről csak annyit tudnak a művésztörténészek, hogy a saját vérével festette a festményt, és miután kész lett a művel, azután öngyilkosságot követett el. Bizonyos elméletek szerint, a festő okkultizmussal foglalkozott, és úgy gondolta hogy a festményében fog tovább létezni a lelke.

atkozott-festmeny_01

Mivel a festményt a rejtélyes mendemondák miatt elégé nagy népszerűség övezte, folyamatosan újabb, és újabb művészgalériák versengtek azért, hogy bemutathassák. A lelkesedés azonban hamar alább hagyott, miután folyamatosan rejtélyes halálesetek történtek az aktuális galériában ahol bemutatták a képet.

Az egyik ilyen híres eset, mikor egy műkedvelő sósavat öntött az arcára otthon, miután délelőtt megnézte a festményt. Ilyen, és ehhez hasonló történetek övezik a festmény útját, amelynek legújabb áldozata egy három gyerekes anya volt.

A nő megszállottja volt az okkult dolgoknak, lefényképezte a festmény, ugyanis szerette volna ha az elkészült fotót kiakaszthatja a saját lakásában. Sajnos erre már nem volt lehetősége, ugyanis miután látta a festményt, két napra rá agyvérzés következtében meghalt.

atkozott-festmeny_02

Az elátkozott festményt azóta a galéria pincéjében tárolják, és egyelőre nem kívánják kommentálni az újabb halálesetet.

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megtalálták az örök élet elixírjét – egy sírban

EGY ŐSI TAOISTA SZÖVEG ALAPJÁN AZ „ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJEKÉNT” AZONOSÍTOTTÁK A RÉGÉSZEK AZT A FOLYADÉKOT, …