AZ EMBEREK MEGOSZTJÁK GYOMORFORGATÓ KÉPEIKET OLYAN ÉTELEKRŐL, AMIKET BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN VETTEK!

Nincs annál rémisztőbb, illetve undorítóbb dolog ha a csomagolt ételeinkben valamilyen “potyautast” találunk. Naivan azt feltételezzük, hogy az ilyen ételek átesnek valamiféle ellenőrzésen, és megbízunk a különböző kereskedelmi láncok termékeibe.

Az alábbi képeket egy angliai élelmiszerlánc facebook oldalán osztottak meg a panaszos vásárlók:

pók

Mike Lewis, egy mérges pókot talált az előre csomagolt szőlőben. Állítása szerint, a csomagolásban jó pár “pók tojást” is talált még.

molylepke

Egy kis extra fehérje: Ella Macklin egy molylepkét talált az előre csomagolt rukkolában.

lárva

A képet beküldő Tom szerencsére nem marokszámra ette ezt a sajtos chipset, különben fura ízekkel találkozhatott volna egy kiszáradt meztelencsiga formájában. Megerősítette, hogy nem csak egy túlsütött chips darabról van szó.

fülbemászó

Emiley Harrison egy élő fülbemászót talált a csomagolt zsemléjében. Nem túl étvágygerjesztő…

állatürülék

Elizabeth Moss valamilyen fekete szilárd oda-nemillő dolgot talált a szendvicsébe. Azt feltételezi, hogy valamiféle állati ürülék lehet.

toll

Shea Slough egy csomagos spenótban találta meg ezt a tollat. Sajnos már csak akkor vette észre, miután kész lett az étellel. Mehetett az egész a kukába…

pók_02

Hannah Leigh eléggé meglepődött, mikor a salátájának a csomagolásában megpillantotta az oda nemillő “táplálék kiegészítőt”.

spenót-tojás

Becky Jenkins felháborodott, mikor kinyította a zacskó spenótot. Több levélen is valamilyen rovarnak a “tojásait” találta meg.

pizza

Ollie Ayres először nem is a hitt a szemének, mikor meglátta hogy a bevásárlóközpontban üzemelő pizzériában vásárolt ételen élő kukacok tivornyáztak. A fotó elkészülte után vissza is vitte a pizzát.

cukorborsó

Gail Rennie Meglepődve látta, hogy az egyik cukorborsó hüvelyen egy hernyó lakmározik éppen.

barack

Natalie Marie is egy hernyóval találkozott, viszont ő egy barackban találta meg a kis potyautast. Azt mondta, így már nem túl sok kedve volt barackot enni a közeljövőben.

Ha te is találtál hasonló kis jövevényeket, vagy ételbe nem illő dolgot, akkor oszd meg velünk a komment részben!

 

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …