Az időjárás befolyásolásáról

letöltés Felnézve az égre, figyelve a időjárás eseményeit, egyre gyakrabban találkozunk furcsa, szokatlan eseményekkel. Dane Wigington, aki a légkörben kialakuló változásokat, és annak okait kutatja, nem kevesebbet állít, mint ennek hátterében a Geoengineering program áll. Ezt a fogalmat nem lehet egy szóval lefordítani. Talán a földtervezés szó fedi legjobban azokat a tevékenységeket, amiket ez a fogalom magába foglal. Ide tartozik összes légkörrel kapcsolatos kutatás, az időjárás befolyásolása. A program kiemelt helyen foglalkozik a napsugárzás csökkentésének lehetőségével a légkörbe juttatott fém részecskék által.

Dane Wigington szerint a Geoengineering program elérkezett ahhoz a ponthoz, hogy beszélni kell róla. A program keretén belül végzett kísérletek, tevékenységek már most, és nem csak a távoli jövőben éreztetik hatásukat. Figyelmeztetett, a földön fenn kell tartani az életet, és nem szabad hagyni, hogy felelőtlen cselekedetekkel beleavatkozzanak az ökoszisztémába. Észrevétele szerint, a program már most is hatalmas károkat okozott az élővilágban. A levegőben kiszórt részecskéket arra szánták, hogy visszaverjék a napsugárzást, de sajnos más hatásuk is van. Egy ilyen fém részecskékből álló szórás után ami fátyol felhőnek látszik, az nem felhő, hanem a finoman eloszló nano részecskék, amiből soha nem lesz eső.

geoengineering 1geoengineering 2

Természetes

geoengineering 2

Manipulált

A föld sok helyen tele van az idővel földet érő fémek nano részecskéivel, amelyek a növényekbe felszívódva bekerülnek a táplálékláncba.

Dane, angol nyelvű videóban magyarázza el, hogyan okoznak ezek a részecskék időjárási anomáliákat (aszályokat, áradásokat) szerte a világban.

Elkeserítőnek tartja, hogy a föld légköre csak egy kísérleti laboratórium a Geoengineering tudósainak, akik a következmények vizsgálata nélkül végzik kísérleteiket. Ezek a kísérletek tönkre teszik a planétát és mérgezik, pusztítják lakóit.
Dane Wigington száraz adatokkal, jól dokumentált vizsgálatokkal mutatja be, a program bolygónkra gyakorolt negatív hatásait és elmondja mi várható még, ha ez így folytatódik. Fontosnak tartja, hogy minél többen ismerjék meg ezeket az adatokat, mivel az emberek egészségéről és jövőjéről van szó.
(A dokumentumok megtekinthetőek a hivatkozott web oldalon)

Előadásáról az angol nyelvű Videó itt tekínthető meg.

A videóra felvett előadás főbb témái:

 • A klíma megzavarása a Geoengineering program által, és a program következményeként létrejött aszályok és áradások
 • Az felső légköri ózon csökkenése
 • A metán kibocsájtás
 • Az északi sarki jégmezők rohamos csökkenése
 • Globális oxigén tartalom csökkenés
 • Az oceánok az összeomlás szélén
 • Tömeges halpusztulások
 • 200 faj kihalása minden egyes napon
 • Válságos méretű erdő pusztulás
 • Az autizmus, az Alzheimer-kór és a demencia drasztikus emelkedése
 • A talaj tönkretétele lehetetlenné teszi a növénytermesztést, kivéve a Monsato aluminum rzisztens vetőmagjaival

arctic-sea-ice-record-2012-md

Az északi sarki jégréteg csökkentése

forrás: geoengineeringwatch

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …