Az UFO akták örökre zárva maradnak? – videó

A Holdra szállással kapcsolatban rengeteg elmélet látott már napvilágot. Egyesek úgy gondolják, hogy az eset meg sem történt, hanem inkább itt átjátszották a Földön.

Valójában az Apolló program levéltárához bárki hozzáférhet az interneten keresztül. Innentől kezdve bármit böngészhet kényére-kedvére a rendkívül régi fotók között.

A nagy böngészések közepette elő is került egy felvétel, amely az internet népének hangulatát igencsak felborzolta.
A különös fotót az Apollo 11 modulja fotózta a Hold körül keringve az 1969-es Holdra szállást megelőző időkben.

Első ránézésre semmi különös nem látszik a képeken, de egy kíváncsi amatőr konkrétan átnézte és fáradtsága nem volt hiábavaló.
A holdunk egyik krátere felett ugyanis egy rakétaszerű tárgyra bukkantak, amelynek hajtóművéből jól láthatók a kicsapódó lángok.

A szakértők úgy gondolják, hogy nem lehet a rakétaszerű jármű földönkívüli, hiszen az idegenek ettől sokkal fejlettebb technológiával rendelkeznek.
Nagyon úgy tűnik, hogy a kor földi rakéta meghajtó műve ez.

Néhányan úgy gondolják, hogy a Holdra szálláskor nem egy földi űrhajó indult égi kísérőnk felszíne felé.

Létezhettek egyes titkos szervezetek, amelyek kihasználták a Holdra szállás körüli mizériát, ami terelést csinált saját Hold-projektjükre! Mi lehetett ezzel a céljuk?

Talán annyi elég, hogy a NASA is felfigyelt már a Holdon lévő különös formákra, amelyek úgy tűnnek, mint az idegen bázisok.

Léteznek olyan elméletek, amelyek szerint a NASA ezeket a fura objektumokat nem először bombázta. Ezek mellett, illetve megcáfolásukra az internet mély bugyraiból feltűntek felvételek. Ezekről lehetetlen megállapítani, hogy igaziak, vagy éppen hoaxok!

Forrás: paranormal.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …