AZT HITTÉK A KERÍTÉSEN LÓGÓ HULLÁRA, HOGY VICCES DEKOR

A szomszédok először azt hitték, Halloween-tréfáról van szó. Aztán kiderült, hogy a felismerhetetlenségig széttrancsírozott, véres hulla igazi.

A Dr. Csont-sorozat elevenedett meg az Egyesült Államokban, Ohióban. A Cincinnatitól keletre fekvő, csendes kisvárosban, Chillicothe-ban egy eltorzított holttestet találtak az egyik kerítésen lógva. A szomszédok jó ideig azt gondolták, valami idejekorán kitett Halloween-dekorációt látnak, egészen addig, míg egy kutyáját sétáltató férfi közelebbről szemügyre véve rá nem jött, hogy ez egy igazi holttest.

Szemtanúk szerint a véres tetemet oly mértékben elintézte a tettes, hogy először meg sem lehetett állapítani, hogy férfiről vagy nőről van-e szó. Az áldozatot persze azóta már azonosították, a 31 éves Rebecca valószínűleg a gyilkosa elől próbált menekülni a kerítésen át. A rendőrség őrizetbe vett egy 27 éves, Donnie keresztnevű férfit, aki beismerte, hogy brutálisan összeverte a nőt. A tettest már több nő meggyilkolásával is gyanúsítják, valamennyi eset Cincinnati környékén történt.

Az áldozat és a tettes
forrás: borsonline

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …