Babába zárt szellemhez ment ki a rendőrség!

Nem, nem elírás a cikk címe, tényleg így történt a dolog Szingapúrban.  A járókelők értesítették a rendőröket, ugyanis nem tudták mire vélni az arab feliratos babát a fatövében.

possessed-doll3

A rendőrök is megdöbbentek a furcsa játékbabán, aki lényegében úgy nézett ki a maga viktoriánus stílusú ruhájával, mintha épp valami horror-thriller film forgatásról pottyant volna oda. A járókelők viszont az arab szöveg miatt aggódtak, hiszen a világban mostanság eléggé nagy a terror fenyegetettség az iszlám állam miatt. Talán azt gondolták, hogy egy fura bombáról van szó.

possessed-doll2

Az odagyűlt tömeg fényképeket készített a helyszínen a babáról, és nem kellett hozzá sok idő szárnyra is keltek a találgatások, hogy mi is lehet ez a baba, mit is jelenthet az arab szöveg a kendőn.

Az arab szöveg “Bismillah”  (amit a kendőn láthatunk) azt jelenti hogy csapda, és a közel-keleti okkult világban hívnak így egy “varázsigét/átkot” amivel a gonosz szellemeket képesek csapdába ejteni. Feltehetően a baba is ezt a célt szolgálta – bizonyos vélemények szerint. Szóval jó eséllyel valaki a babába száműzött egy gonosz szellemet, és végül a kendővel zárta be oda. Bár azt nem tudni, hogy miért úgy akart tőle megszabadulni, hogy egy forgalmas utcán hagyta ott. 

A twitteren az egyik önjelölt boszorkány amiatt aggódik, hogy leszedték a kendőt a játék baba fejéről, és így feloldották az átkot – ergo a gonosz szellem elszabadult – és kísérteni fogja azt, aki elsőnek a szemébe nézett.

possessed-doll

Akárhogy is legyen, minden esetre tegyük be az otthon található játékbabáinkat a szekrénybe este! 🙂

 

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Megtalálták az örök élet elixírjét – egy sírban

EGY ŐSI TAOISTA SZÖVEG ALAPJÁN AZ „ÖRÖK ÉLET ELIXÍRJEKÉNT” AZONOSÍTOTTÁK A RÉGÉSZEK AZT A FOLYADÉKOT, …