BRUTÁLISAN BÁNTALMAZTA A NÉNIT A BEVADULT RENDŐR [VIDEÓVAL!]

A 70 éves nőt egy közúti ellenőrzés során kapcsolták le, mert ittasan vezetett. Nem volt túl közreműködő, amitől az egyik intézkedő rendőr bedühödött, és arccal a földnek csapta.

Kathleen Mary Allegrone-t a georgiai Glynn County rendőrei állították meg, és amikor megfújta az alkoholszondát, kiderült, hogy részegen ült a volánhoz. Az idős nő kiabált és ellenállt, miközben a zsaruk a saját autójukhoz vitték, ám ez még nem adott okot arra a döbbenetes jelenetre, ami ezután következett. Az egyik rendőr ugyanis megragadta Kathleent, és arccal előre a betonra csapta.

A szemtanúk szerint vérfagyasztó hang hallatszott, amint a nő feje a járdának csapódott, mivel hátrabilincselt kezével nem tudta védeni magát az ütközéstől. Egyikük fel is vette a történteket a telefonjával.

A brutális járőrt egy időre ugyan felfüggesztették, ám a NyDailynews értesülései szerint szombaton már újra szolgálatot teljesített. A bántalmazott nőt ittas vezetésért és a hatóság akadályozásáért letartóztatták, majd óvadékért cserébe szabadon bocsátották.

forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …