CSODA: BEVERTE A FEJÉT ÉS ÚJRA LÁT LISA

Egy új-zélandi nő gyerekkora óta vak volt, ám egy véletlen balesetnek köszönhetően 13 évvel később visszanyerte a látását. Lisa Reid egy életre hálás lesz vakvezető kutyájának, ugyanis ő is felelős volt azért, hogy beverte a fejét.

Lisa Reid agyában egy daganat teljesen elnyomta a látóidegét, így 11 éves korától kezdve gyakorlatilag nem látott, még a tumor eltávolítása után sem. Aztán az egyik éjszaka lehajolt az ágya mellé, hogy megpuszilja vakvezető kutyáját, Amit, amikor megcsúszott és véletlenül beütötte a fejét. Amikor másnap felébredt, több évnyi sötétség után újra fény került az életébe.

101372

Lisa a kutyájához lehajolva esett le az ágyról és verte be a fejét

– Senki nem tudja, mi történt, és azóta sem találtak rá magyarázatot. El sem tudom mondani, milyen érzés volt visszanyerni a látásomat. Mások el sem tudják képzelni, hogy milyen, amikor a sötétségből újra fény lesz. Ennél nagyobb ajándék nem létezik egy ember életében – idézte fel a történteket a most 38 éves nő a Daily Mail ausztrál kiadásának.

26763

Eddig csak segítséggel, vakvezető kutyával tudott közlekedni

Reid a mai napig tisztán emlékszik arra a novemberi reggelre, amikor újra láthatta a családját. – Megdöbbentem, hogy az évek alatt mennyi minden változott. Az öcsémből férfi lett, szakállat növesztett, anyukámnak pedig csak annyit tudtam mondani: ugyanúgy nézel ki, csak öregebb vagy. A tükörben pedig én is azzal szembesültem, hogy már nem lány vagyok, hanem nő – nyilatkozta Reid.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …