CSÚNYÁN MEGALÁZTÁK A SÉRÜLT FIÚT

Egy manchesteri étteremben nem szolgálták ki a 17 éves agysérült gyereket, mert össze kellett volna passzírozni a tésztát. A személyzet higiéniai okokra hivatkozott.

Ryan Moss súlyos agysérüléssel született, ezért képtelen járni vagy egyedül táplálkozni, és csak pépes ételt képes elfogyasztani. Szülei ennek ellenére igyekeznek megadni neki mindent, és normális életet biztosítani a számára. Gyakran viszik emberek közé is, hogy ne érezze kirekesztve magát.

Ám amikor vacsorázni mentek a manchesteri Zizzi étterembe, megdöbbentő bánásmódot tapasztaltak. Amikor egy tál olasz tésztát rendeltek a 17 éves fiúnak, majd megkérték a pincért, hogy turmixolják össze az ételt, egyszerűen nem szolgálták ki őket, írja a Daily Mail.

75309

A személyzet arra hivatkozott, hogy a speciális gép használata – amit a család mindig magával visz, ha nem otthon esznek – ellenkezne az étterem biztonsági és higiéniai előírásaival.

A felháborodott szülőket ez a válasz nem elégítette ki, szerintük az ilyen megalázó bánásmód tántorítja el a sérült gyermeket nevelő családokat attól, hogy normális társadalmi életet éljenek.

Az étteremlánc vezetői egy levélben kértek bocsánatot.

Forrás: Borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …