DIREKT RONDA KUTYÁT KERESNEK A BARÁTOK KÖZTBE

Bármelyik kutya nyeri a versenyt, biztosan új színt visz a Mátyás király téren lakók életébe. Eddig ugyanis gyönyörű kutyák fordultak meg a Barátok köztben, most pedig szándékosan csúnyácskát keresnek.

Berci és Merlin után ismét egy négylábúval bővül a Barátok közt csapata. Ám az eddigi helyes és elegáns kutyák helyett most egy csúnyácska, öregedő jószág teszi be a mancsát a Mátyás király térre. Kilétéről a nézők dönthetnek szavazással.

A baratok.hu oldalon már zajlik is a voksolás, az elődöntősök között szinte mindenféle eb megtalálható. Némelyik szerető gazdira vár, más szag alapján azonosít bárkit és bármit, de akad olyan kutyus is, amely három lábbal is boldogan él a családjával.

– A kutyára egészen különleges szerep hárul majd, de ez legyen egyelőre titok. Ami biztos, hogy pár hónapos forgatásról van szó, persze a kutyus részvételéhez szükség van a gazdi segítségére is, így közösen vállalják a munkát – mondta Böjte Piros, a produkció sajtófőnöke.

Az öt legtöbb szavazatot kapott négylábú castingon vesz részt, amelyen eldől, alkalmas-e a munkára. A castingvideók felkerülnek ismét az oldalra, s a nézők újra szavazhatnak, így a készítők ítélete és a nézők voksai döntik el, hogy ki lesz a sorozat szereplője.

A nyertes eb a sikeres casting után jövőre kerülhet majd képernyőre.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …