DÖBBENET: KÖVEKET EVETT A TERHES ASSZONY

Még nyolc hónaposan sem tudott lemondani bizarr szenvedélyéről a nő, aki tisztában volt vele, hogy nem csak a saját, hanem gyermeke életével is játszott. Szerencséje volt.

Gyermekkorában az ember sok olyan dolgot megkóstol, ami evésre alkalmatlan. Szappant, homokot, és hasonló dolgokat, ám van egy olyan betegség, aminek elszenvedői felnőtt korukra sem növik ki az ehetetlen dolgok elfogyasztása iránti legyőzhetetlen vágyukat, ők a Pica-szindrómások.

108529

Egy angliai nő betegsége annyira elhatalmasodott, hogy még nyolc hónapos terhesen is rendszeresen evett kisebb vagy nagyobb darab köveket.

 33982

– Egy bizonyos típusú kőfajtára elég, ha csak ránézek, és összefut a nyál a számban. Hiába próbálom elkerülni azokat a helyeket, ahol sok kavics van, nagyon nehéz így élnem. – mondja a TLC egyik, terhes nőkkel foglalkozó dokumentumfilmjében Silvia.

Az asszony hiába tudta, hogy óriási kockázatokat rejt szenvedélye, képtelen volt leállni. A kőevést próbálta helyettesíteni más dolgokkal, édességekkel és ínycsiklandó fogásokkal, ám semmi nem váltja ki nála azt az eufóriát.

33984

– Borzasztó gyomorfájdalmai vannak a kövektől, de mégsem tud leállni teljesen. Olyan mint egy drogos, köveket rejt el a házban, és állandóan figyelnem kell rá, de még így is át tud verni. Nagyon aggódtam a babánkért, hiszen ő is abból élt, amit az édesanyja evett. – mesélte a nő férje, Estevan.

33985

Silviát már orvosai is megfélemlítették, ugyanis gyermeke nem a kívánt ütemben fejlődött és sokkal kisebb, mint amilyennek nyolc hónaposan kellene lennie. A nő legalább terhessége utolsó hónapjában abba tudta hagyni rémisztő szenvedélyét, de a baba így is koraszülött lett:

– Ugyan koraszülött, és nagyon kicsi a fiam, de lehetett volna sokkal rosszabb is. De az ő születése erőt adott és most már sokkal könnyebben tudom kezelni betegségemet.

33983

A kicsi egészséges, de koraszülöttként jött a világra
 forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …