Döbbenet: Pénisz nélkül született, mégis 100 nővel szexelt!

Andrew Wardle bár férfinek született egy genetikai rendellenesség miatt hímvessző nélkül jött a világra. A férfi közel negyven évet várt arra, hogy az orvostudomány végre segíteni tudjon a problémáján.

A 39 éves Andrew Wardle élete legnagyobb napjára készül, a pillanatra, mikor az orvosok péniszt készítenek neki – írj a The Sun. A brit férfi ugyanis egy nagyon ritka rendellenesség miatt férfiasság nélkül született. Ez az egész eddig életét végigkísérő hiány többször kis híján öngyilkosságba kergette a férfit.

A pénisztelenség azonban nem vette el Wardle kedvét a csajozástól, sőt azzal próbálta kompenzálni hiányzó hímvesszőjét, hogy minél több nőt vitt ágyba. A férfi elmondása szerint minimum 100 nővel feküdt le, és ezek közül csak néhány tudtak a titkáról. Wardle állítja, minden nő kielégült a vele való találkozáskor. A probléma mindig akkor jött, mikor egy komolyabb kapcsolat során partnere olyan dologra vágyott, ami ő képtelen volt neki megadni.

Mindeközben a férfi folyamatosan látogatta az orvosokat és böngészte az internetet és szakirodalmat, hátha megoldást talál a problémájára. Végül két évvel ezelőtt talált rá egy orvosra, aki komolyan kezdett foglalkozni vele. Hosszú kutatás és kísérletezés után kiderült, lehetséges működő péniszt készíteni a férfinek. Három operációra lesz szüksége melyből az elsőt néhány hónap múlva végzik el rajta.

– Hosszú idő óta most érzem először, hogy van reményem egy jobb, teljes életre – mondta a lelkes férfi a riportereknek.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …