Döbbenetes fotók egy idegenről!

Számtalan kép, és akta látott napvilágot ami az Egyesült államokból (USA) származik. Viszont nem kell annyira messzire mennünk, Magyarországon is dokumentáltak érdekes “dolgokat”. Az alábbi három képet egy bizonyos S. Sándor rejtegette hosszú éveken át, eddig félt őket nyilvánosságra hozni, mert attól tartott hogy káros következményekkel járna. Konkrétan az életét féltette.

ALIEN BODY - 1957

Állítása szerint, a képek 1959-ben kerültek a birtokába, amikor egy Szovjet tiszt rábízott egy aktatáskát, hogy őrizze meg neki, amíg visszatér a parancsnokságra. Mivel S. Sándor irattáros volt a katonaságon, sokszor bíztak rá hasonló csomagot, nem furcsállta a kérést. A Szovjet férfi viszont határozottan megkérte, hogy ne jegyzőkönyvezze a “csomagot”, és ezért történhetett az, hogy mikor több hét után sem jelentkezett érte senki, hazavitte magával a táskát – mondván ha nem szerepel a regisztrációban muszáj elvinnie az irattárból, különben bajba kerülhet hogy miért nem jegyzőkönyvezte a dolgot. Akkoriban elégé komolyan vették az ilyesmit, főleg ha Szovjet katonáról van szó.

UFO - Alien - 1957

A képek mellett sajnos nem volt semmi arra utaló dokumentum, illetve akta, hogy milyen idegent láthatunk a képen, ezért csak találgathatunk, hogy valamiféle idegen holttest lehet, amelyen valamilyen kísérletet végeztek. Erre utal a képen látható szike is.

Illetve a harmadik kép arra utal, hogy az “idegennek” valamiféle fejsérülése van. Azt nem tudni hogy ez boncolás, vagy valamilyen baleset eredménye.

ufo-alien-sosefeledd-hu-3

Bár ez a videó nem a történethez kapcsolódik, szintén a szovjetunióból származik állítólag:

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …