Döbbenetes összeesküvés elméletek, amik igaznak bizonyultak!

Megannyi összeesküvés elméletről hallani, de eddig még csak keveset sikerült bizonyítani is. Az alábbiakban olyan elméletekről számolunk be, amit bizonyítottak és amikért már hivatalosan is elnézésest kértek! Kérdés, hogy ilyesmiért lehet-e csak úgy elnézést kérni?

AZ MKUltra Projekt

1950 és 1970 között, a CIA tudatbefolyásolással, agykontrollal kapcsolatos kísérleteket végzett az Egyesült Államok lakosságán. Később, 1995-ben Clinton elnök nyilvánosan is bocsánatot kért a történtekért. A kormány parancsára drogokat, hipnózist, abúzust és elektrosokkot is alkalmaztak, a különféle kísérleti alanyok tudatának befolyásolása érdekében. Mindezt a Freedom of Information Act (~ Az Információ Szabadsága mozgalom) eredményes követelései kapcsán kitudódott, közel 20,000 titkosított dokumentum egyikéből derült ki, mely aztán számos szenátusi meghallgatást vont maga után!

A Tonkin Incidens

Tonkini incidens eredetileg két ütközetet jelentett, melyek során amerikai források szerint észak-vietnami hajók provokálatlanul támadást intéztek az Egyesült Államok rombolói ellen 1964 augusztus 2.-án a Vietnami-öbölben. A valós események máig vitatottak, az akkori hivatalos amerikai állásponttal szemben álló vélemények szerint a támadás pusztán politikai színjáték volt, amely ürügyként szolgált arra, hogy az USA nyilvánosan is fokozhassa titokban már amúgy is meglévő szerepvállalását Dél-Vietnamban. Ezt támasztja alá a közelmúltban titkosítás alól feloldott NSA jelentés is. Közvetlenül az incidens után Johnson elnök felhívást intézett a kongresszushoz, melyben kérte a Tonkini-öböl határozat jóváhagyását, amely gyakorlatilag felhatalmazást adott az elnöknek a vietnami háborúkiterjesztésére. 2005. november 30-án az NSA néhány titkos dokumentumát nyilvánosságra hozták, amelyek azt bizonyítják, hogy a 2. észak-vietnami támadás nem történt meg, az elnököt félreinformálták.

Az Iran-Contra incidens

Az 1980 as évek közepén az Amerikai Egyesült Államok Ronald Reagan vezetésével titkos fegyverkereskedelmi megállapodást kötöttek az Irániakkal, annak reményében, hogy az általuk fogvatartott túszokat szabadon engedik. Majd ezt továbbfonva ugyanígy támogatták nicaragua-i Kontrákat is. Amikor minderre fény derült, Oliver North tábornok vitte el a balhét  Ronald Reagan helyett, akit máskülönben árulás gyanújával állt volna bíróság elé.

forrás: tudnodkell.info

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …