Durva: azt hitte tud uralkodni a halálon, és meglátogathatja meghalt barátnőjét

Jazmine Howard két héttel legjobb barátnője után halt meg. Egy levélben azt írta, hogy még egyszer utoljára szeretne vele találkozni. Vőlegénye találta meg Jazmine-t holtan, de nincs arra utaló jel, hogy öngyilkos kart lenni, balesetnek könyvelték el.

Egy gyászoló menyasszony felakasztotta magát, azt hitte, hogy meg tud állni a halál felé vezető út felénél, hogy még utoljára elköszönhessen legjobb barátnőjétől, aki nem sokkal korábban hunyt el – számolt be róla a Daily Mail.

A 25 éves Jazmine Howarth azt gondolta, kontrollálni tudja a halált, hogy találkozzon barátjával, az egy gyereket maga után hagyó Dionne Corbettel, mielőtt visszatérne az élők sorába.

De 24 órával a Dionne sírja meglátogatása után, Jazmine-t holtan találta egy közösségi kertben vőlegénye.

A nyomozó szerint Jazmine több levelet is írt, amiben azt közölte, hogy szeretne találkozni „még egyszer utoljára” a szintén 25 éves barátnőjével, hogy aztán „folytassa az életét”.

Jazmine március 11-én halt meg, két héttel azután, hogy február 26-án felakasztotta magát a depresszióval küzdő Dionne.

A két nő kisgyerek koruk óta a legjobb barátnők voltak, egyszerre akartak terhesek is lenni, hogy mindent együtt élhessenek meg, mondta a nyomozó.

Jazmine beszédet mondott barátnője temetésén, ellátogatott aztán a temetőhöz édesanyjával. Nem volt semmi jele annak, hogy öngyilkosságra készülne.

Nagynénje szerint Jazmine nagyon letört volt Dionne öngyilkossága után, de nem volt jele annak, hogy öngyilkos akarna lenni.

Egyik édesanyjának írt levelében és vőlegényének is arról beszélt, hogy tud a halál fölött uralkodni, sokat olvasott erről, és tervezte, hogyan érje el ezt a félholt állapotot.

A nyomozók szerint nem csak a levelek, az akasztás körülményeiből is arra lehet következtetni, hogy csak véletlenül sikerült végzetesnek az akasztás.

A halottkém, Lisa Hashmi azt mondta:

„Azt hitte, hogy találkozhat Dionne-nal és visszatérhet az élők sorába. Azt hiszem abban hibázott, hogy nem gondolta át, milyen gyorsan meghalhat valaki. Tévesen hitte, hogy átlép, aztán visszatér. Meglehetősen világos, hogy ez az ő hibája volt. Valószínűleg a fiatalok naivitása eredményezte a szomorú, tragikus és korai halálát.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes, lelkielsősegély-számot!

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …