DURVA: KÖNYÖRGÖTT A ZSARUKNAK, HOGY VÁGJÁK LE A PÉNISZÉT

Igencsak balul sült el egy 19 éves srác kábítószeres kalandja. A brutálisan betépett srác őrült sztriptízszámot adott elő a rendőrök orra előtt, majd könyörögni kezdett nekik, hogy vágják le a hímtagját.

Nem árt vigyázni az LSD-vel, erre világít rá a 19 éves Michael Silecchia esete.

A floridai egyetemista annyira bekábítószerezett, hogy még a zsaruk előtt sem volt képes fékezni magát, számolt be a dreamindemon.com.

A rendőröket szombaton, hajnali fél kettőkor riasztották egy kollégiumba, mert a srác anyaszült meztelenül rohangált a szobákon keresztül, és úgy viselkedett, mint aki teljesen megháborodott.

74137

A kiérkező zsaruk hiába próbálták rávenni, hogy öltözzön fel, Silecchia ezt megtagadta, és azt kiabálta, hogy ő isten. Majd miközben a meztelen hímtagját lóbálta, azt bizonygatta, hogy ő nem meleg, hiába is akarnának tőle bármit.

Ezek után könyörögni kezdett a rendőröknek, hogy nehogy levágják a péniszét, majd meggondolta magát, és épp ellenkezőleg, azért könyörgött szívhez szólóan, hogy vágják csak le, de minél előbb.

Amikor megpróbálták lefogni, az őrjöngő drogos ellenállt, és egy rendőrnőnek az arcába bokszolt. Végül elektromos sokkolóval próbálták ártalmatlanná tenni, de hatszor kellett használni az eszközt, mire végre sikerült legyűrni.

Silecchia még ekkor sem adta fel: amikor előzetesbe tették, mindenkit megköpködött.

A teljesen megkattant srácot csak háromnapos kórházi kezeléssel sikerült lehozni a balul sikerült LSD-tripről, ami még jó darabig emlékezetes marad a számára, ugyanis hivatalos személy elleni erőszakért és garázdaságért akár börtönbüntetést is kaphat. Az egyetemről pedig alighanem repül.

0208gainesville

 

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …