DURVA: TÖKRÉSZEGEN MENT A TÁRGYALÁSÁRA AZ ITTAS SOFŐR

Hazaküldte a bírónő az egyik vádlottat, ugyanis a férfi olyan ittasan jelent meg, hogy állni alig tudott. A 40 éves fegyverneki férfi éppen ittas vezetésért ült a vádlottak padján.

A 40 éves fegyverneki férfit még szeptember 11-én kapták el a rendőrök, miközben segédmotorjával Törökszentmiklóson száguldott – olvasható a szoljon.hu-n.

gty_man_drinking_alcohol_thg_120327_wg

Kiderült, hogy a férfinek nemhogy érvényes vezetői engedélye nincs,de ezenkívül súlyosan ittas is: 2,62-2,67-es véralkohol szintet mértek nála. A férfit a Szolnoki Járási Ügyészség ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt állította bíróság elé, ahol az illető meg is jelent, azonban ugyanolyan tökrészeg – hacsak nem részegebb – volt, mint amikor lekapcsolták a rendőrök.

– A november 5.-i tárgyaláson olyan súlyos fokú alkoholos befolyásoltság alatt állt és kihallgathatatlan állapotban volt, hogy vele szemben bizonyítási eljárást képtelenség volt lefolytatni. Dr. Deák Szilvia bírónő így az ügyet visszaküldte az ügyészségnek, hogy új vádat emeljen a vádlottal szemben – mondta a Szoljon-nak Balázsné dr. Busku Terézia, a megyei főügyészség sajtószóvivője. A férfit a bírónő hazaküldte.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …