Eddig nem félt a sötétben? Most majd fog!

Egy nő különös zajokat hallott éjszakánként a hálószobájában, úgyhogy felállított egy kamerát az ágyával szemben. Amikor visszanézte a felvételt, sokkot kapott a látottaktól!

A videó feltöltője azt állítja, egy barátnőjétől kapta a felvételt, melyet azért készített, hogy utánajárjon a furcsa, kaparászó hangoknak, melyeket hetek óta hallott éjszakánként. A nő egy kamerát helyezett a hálószoba egyik sarkába, és lefekvés előtt elindította a felvételt, így a kamera egészen reggelig forgott.

Mivel aznap éjjel is felriadt a szokatlan hangokra, ezért másnap visszanézte, hogy mit rögzített a kamera. A videón egy darabig semmi különös nem látszott – a nő és a párja csendben aludtak az ágyon. Aztán akkor, amikor a nő felébred a hangokra, egy különös, koboldszerű lény tűnik fel az ágy fejénél. Olyan, mintha egy humanoid lény próbálna felugrani az ágyra éppen ott, ahol a nő fekszik.

A feltöltő azt állítja, világosított kicsit a felvételeken, hogy jobban kivehető legyen a bizarr alak, de más módosítás nem történt a videón, tehát teljesen eredeti, minden trükk nélkül.

 Az ijesztő lény rejtélyére nincs magyarázat. A kommentelők egy része valamilyen démont lát a furcsa szerzetben, mások szerint viszont egy kistestű kutya, vagy macska szórakozik.

Akárhogy is, ha ezután furcsa zajokat hall éjszaka, jusson eszébe az ágy körül sertepertélő kis kobold!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …