Egy gyerekjáték szörnyű háttere

Most egy játékról hoztunk nektek ismertetőt, amit nagyon szeretnek a japán gyerekek. A háttere azonban igazi horrortörténetet rejt. A Kagome-kagome játékról olvashattok most nálunk. 

A Kagome szó kört jelent, de ketrecként vagy környezetként is értelmezhetjük. Leginkább a “körbekerítelek, körbekerítelek” kifejezés a legjobb fordítás. A szabályok változatosak, azonban az egyik legismertebb verzió szerint egy csapat gyerek egyet választ maguk közül, akinek mozdulatlanul kell állnia, amíg a többiek bekerítik, és közben egy dalt énekelnek, amely a “bekerítelek, bekerítelek”-kel kezdődik. Megpróbálják megijeszteni hirtelen mozdulatokkal, hangokkal és ijesztő arcokkal. Hogyha az álló gyerek összerezzen, akkor azonnal veszít.
Senki sem tudja, milyen régen találták ki ezt a játékot. Azonban az egyik legfélelmetesebb “Kagome, Kagome” játék 1942-ből ered, amely egy árvaházban játszódott le.
A dokumentáció szerint a nácik egy elhagyatott árvaházat is megszálltak Japánban, hogy titkosított kísérleteket végezzenek gyerekeken. Ezeket a kísérleteket mindig Németországon kívül végezték, hogy elkerüljék a negatív visszhangot. A halhatatlansággal is kísérleteztek, amelyhez fiatal alanyokat használtak fel. Állítólag az agy struktúráját próbálták megváltoztatni, hogy így megállítsák az öregedést. Természetesen a kísérletekkel csak rengeteg embert gyilkoltak meg. A rosszul elsült próbákat eltemették az árvaházhoz közeli erdőben, sohasem írták le sehová a nevüket.

Állítólag egyszer sikert értek el egy kislányon, akinek a szíve megállt az operáció közben, de elektrosokkal képesek voltak visszahozni. Ez többször is megtörtént, amikor a kislány elaludt, de mindig könnyedén vissza tudták hozni az élők sorába, így több gyerekkel is megismételték ugyanezt a beavatkozást. Ekkor jött képbe a “Kagome Kagome” játék.
A műtétek után a gyerekek könnyedén beszélgettek az orvosokkal, de később csak lézengtek az árvaház folyosóin átszellemült mosollyal az arcukon, mintha csodás titkot tudnának. Azonban, amikor a gyerekek egyedül maradtak az orvosokkal, arckifejezésük megváltozott, igazi gyűlöletet tükrözött. Sokszor körbekerítették a felnőtt felvigyázókat, körülöttük köröztek és a “Kagome Kagomét” ismételgették.
A háború végére lezárták a kísérleteket. A legtöbb orvos elhagyta az árvaházat, a Szövetségesek nem tudták, mi történt ott. Amikor a Szövetséges erők beléptek a körzetbe, akkor a gyerekek ugyanúgy játszották a Kagomét velük is. 
Manapság az elhagyott árvaház még mindig áll, de a helyiek a közelébe se mennek. Sokan attól félnek, hogy a gyerekek még mindig odabent vannak. Nem szellemek, hanem nagyon is élnek, meg vannak átkozva az örök élettel. Néhány látogató azt állítja, hogy tényleg látta a gyerekeket, akik nagyjából normálisan néznek ki, de az arckifejezésük átszellemült és bőrüket hegek tarkítják. Továbbra is behívják a látogatókat, hogy játszanak velük (hogyha összerezzensz, veszítesz). 

Kapcsolódó videó: 


forrás: bizzarium.com

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

A hotelben dolgozók legrémisztőbb élményei

A valaha látott legijesztőbb dologról meséltek a szállodák alkalmazottjai. Ha valakik, akkor a hotelek dolgozói …