Egyiptomi lelet, vagy mi f*sz ez? | Ne legyetek már ennyire hülyék b*zmeg!

Egyre több helyen bukkan fel ez a rejtélyes lelet, amit sok helyen “egyiptomi leletként” jelölnek meg. Persze egyértelmű, hogy valójában egy szíriusz bolygóról származó Ős-Magyar istenséget ábrázol, de most nem ez a lényeg.

Ez a kép valójában jól demonstrálja, hogy az emberek egy része mennyire hiszékeny, és mennyire nem működik náluk a kritikai szelep, így magukba engednek bármilyen baromságot. (Sokan el se hinnék, hogy vannak olyan emberek, akik tényleg képesek elhinni, hogy az alábbi kép tényleg valami régészeti lelet-e, pedig tényleg léteznek.) Azért szomorú ez, mert ezek az ember eléggé sokan vannak, szavazó polgárok, olyan dolgokba van beleszólásuk olykor, amelyek minket is érintenek. Olyan emberek életére lehet hatással az ostobaságuk, akik képesek különbséget tenni egy műanyag flakon, és valami régi szobor között.

egyiptomi-lelet

Hasonló a helyzet ezzel a lapos föld mizériával is. Megdöbbentő, hogy egyre jobban terjed ez a baromság, és már neves kutató intézetek, mint pl a NASA is közleményeket adnak ki, ennek a hülyeségnek a cáfolatára.  Persze, nem ezzel van probléma hogy cáfolják, hanem hogy 2017-ben ezen pörög a tudományos világ, hogy cáfolgatni kell tudományos tényekkel, hogy a földnek milyen formája is van? Ahelyett hogy a körülöttünk lévő világot ismernénk meg, fedeznénk fel, a hülyék szintjére kell visszaereszkedni, és óvodás dolgokat kell elmagyarázni.

UI: Te se legyél hülye, és akkor szebb lesz a világ!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …