Eladta a kocsiját, hogy az árából leműttesse megnőtt melleit a 19 éves fiú – fotó

Egy 19 éves fiú már nem bírta elviselni tovább a rendellenesen megnőtt melleit.

Charlie Edgeworth 6 éven át szenvedett emiatt és az osztálytársai is csúfolták. A végén már meggyűlölte a saját testét és tükörbe sem tudott nézni. – írja a Daily Mail.

100204

A fiúnak tinédzserkorában borult fel a hormonháztartása és nőttek meg a mellei.Ennek oka az volt, hogy a szervezete a normálisnál több ösztrogént termelt. A mellei végül akkorák lettek, hogy egy B-kosaras melltartót is fel tudott volna venni.

A fiú végül az egyetlen értékét az autóját adta el, hogy legyen pénze a mellkisebbítő műtétre. Az operációt pedig Lengyelországban végezték el rajta.

1412759570857_Image_galleryImage_PIC_FROM_CATERS_NEWS_PICT

Charlie azt reméli új külsejével új életet is kezdhet, és elfelejtheti a torz megjelenése miatti gúnyolódásokat, amelyek pokollá tették a középiskolás éveit. Elmondása szerint még az utcán is csúfolták és barátnője sem volt soha.

“Lehet, hogy klisének hangzik, de most úgy érzem, az életem elkezdődött. Csak azt sajnálom, hogy saját hazámban nem segítettek rajtam az orvosok. Ha nem utazom el Lengyelországba nem tudtam volna megcsináltatni a műtétet” – mondta a Daily Mail riporterének.

1412759405225_Image_galleryImage_PIC_FROM_CATERS_NEWS_PICT

A fiúnál a szokatlan mellnövekedést egy hormonbetegség okozta, a gynaecomastia , azaz a növekvő férfimell. Azt hogy mitől alakul ki egyelőre nem tudják. Ha kamaszkorban jelenik meg, akkor általában 3 éven belül elmúlhat a duzzanat. Ha mégsem, akkor fel kell keresni az orvost a problémával.

Forrás: borsonline

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …