2012 NULL PONTBA ÉRKEZIK! MINDENKI MEGHAL?!

Fira: Üdv mindenkinek, mostanság nagyon terjed ez a hihetetlenül ostoba álhír, ezért gondoltam, futólag kielemezgetem első slukkra. Persze lehetne jobban is, de minek.

A sötétség napjainak megélése a Földön

A következő sorokat kaptam egy barátomtól
Fira: A barátod meg a Sziriuszon élő magyaroktól, nem? 🙂

(az eredeti fordítás orosz nyelvről szlovákra volt lefordítva, s most én nektek magyarra fordítottam le – Sagát István).

A kormányhoz eljutott egy információ 2012 júliusában. Az üzenetet ismertessétek meg rokonokkal, barátokkal és olyan emberekkel, amelyek nyíltak és megértik az következő sorokat.

A NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“

Fira: Hol jelentett be ilyet? 🙂 jaa, azóta már leszedték mert kötelezte őket valami titkos szolgálat? Persze persze. 🙂

1. 2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december.21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus „null síkba“.

Ez egy létező sík, ahol nincs áram és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság.

Fira: Mi a fene az a galaktikus null sík? 😀 Google keresés csak gagyi oldalakat dobot be eme kulcsszavakra, egy hivatalos tudományos oldalt se!

2. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül Moszkvai idő szerint néhány perc alatt elsőtétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet stb), hangok és semmi sem fog működni.

Fira: Kihuny a nap, vagy mi? A hang egyébként a levegő rezgése által keletkezik. Akkor eltünik a levegő is? 🙂

3. Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fégykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani.

Fira: Milyen az a kozmikus illuzió? 😀 miben másabb mint a sima illuzió? Csillagok keringenek a fejünk körül, mint egy Tom és Jerry rajzfilmben?

4. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes megérzésük szerint fogják érezni, hogy eljön a „Kozmikus sötétség“ és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság fog bekövetkezni. Az emberiség 10 %-ka elhunyhat.

Fira: A népfény hova bújt el? A nap fény is félt, vagy mi történt vele? Leállt a nap mag fúziója a félelemtől? 😀 Az állatok bizonyára számtalan kozmikus sötétséget átéltek már, hogy öszönösen féljenek tőle, bizooonyára! 🙂 Téboly az már most is van a fejekben, attól nem kell félni. Amúgy figyeljétek, hogy a kis huncut írja hogy 10%, statisztikai adatokat közöl, mintha bármiről fogalma lenne. 🙂 😀

5.  A ciklusváltásnál jó lenne , ha felkészülnének úgy, hogy minden 2012 évi kötelességet befejezzenek, többet nem szabad felvenni és minden tartozást kiegyenlíteni.

Fira: Miért, mi szüksége van a ciklus váltásnak a mi tartozásainkhoz? Kapcsolatban áll a bankokkal? Vagy titkos szervezetek irányítják a galaxist is? 🙂

6. 2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszer tartalékot 2 hónapra, mivel az elektromos hálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni.

Fira: Miért jobb a természetben, mint a saját lakásunkban ha egyikben sincs áram? Mivel jobb építeni gyorsan egy fakuckót? 😀 jajj 🙂

Jó ha otthon lesz vízkészlet, tüzifa, gyertya világításra,tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat.

Fira: Na most akkor menjünk az erdőbe, vagy maradjunk otthon? Döntsd már el!

A TV és más kommunikációs hálózatok sem fognak működni. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne hidjenek annak amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjűk az irányérzetünket és nem fogjuk látni saját kezünket sem. Ne féljünk.

Fira: meghalok ezen, komolyan 😀 Szóval ott tartunk most, hogy menjünk ki az erdőbe, de gyüjtsünk otthonra vizet, viszont ne menjünk ki mégse, mert nem fogjuk látni a kezünket! – miközben pedig az elöbb már úgy volt, h “visszabújt” a nap az égre. 😀 jajj ember.

7.   Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba viszamenni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a „null síkból“ való definitív kimenetele 2013 február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő és a vonat-járatok.

Fira: Most megint azt akarja hogy menjünk az erdőbe… Érdekes a repülők, és vonatok is számítógép vezéreltek, a számítógépekhez meg kell áram, az irányításhoz pedig internet. Tehát akkor minden működni fog már? Vagy a kozmosz csak eme gépjárműnek engedi a számítógép használatot?

8.  A világ minden kormánya megkapta ezt az információt a „null síkról“ kűlönböző forrásokból, de az embereknek nem tudnak vagy nem akarnak segíteni. A polgári védelem és a kitelepítés nem fog működni az áram, a távközlés és a közlekedés meghibásodása végett. Csakis saját magunkra hagyatkozhatunk.

Fira: Kitől kapták meg, tőled? 🙂 Na meg elképzeltem, ahogy a cikk író intelligenciájával megáldott pár ember elbarikádozza magát otthon, és egymásnak próbálnak segíteni. 😀 😀 😀 durvák lennétek, az lenne az izgalmas  nem ám a valóvilág.

9.  A Föld áthatolása a „ galaktikus null síkon“ kialakult helyzet végett megváltoztatja az embereket úgy, hogy sprituális beállítottságúak lesznek. Az emberek számára új fontossági sorrend alakul ki. A fejlett és fejlődő országokban új tudományos és spirituális nézetek, új egészségvédelmi rendszerek és új emberi viszonyok (becsület, tisztesség) fognak kialakulni. Ez lesz az emberiség hosszú fejlődésének egy újabb szakaszának a kezdete.

Fira: Jó lenne ha nem ilyen agyas emberek beszélnének szellemi fejlődésről, akik még egy nyamvadt álhírt sem tudnak úgy leírni, hogy a legcsekélyebb logika is legyen benne…

Közben egy sámán is reagált az írásomra 🙂 (reménytelen eset)

Köszi Orsikának a képet.

Folytatáshoz klikk ide!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …