Elérzékenyült, mikor meglátta azt a fotót amit a barátja készített róla és elhunyt kutyájáról!

Amikor elvesztjük kedvencünket, úgy érezzük mintha egy szeretett családtagunkat vesztenénk el. Szeretteink elvesztése sosem könnyű, akkor sem ha egy kisállatról van szó.

Ashley Lang, és Wagner nevű kutyája 12 éven át volt együtt, jóban rosszban – ezért a fiatal nő, mikor kutyáját elvesztette, úgy döntött hogy az eb hamvait, abban a parkban szórja szét, ahova nap mint nap vitte őt.

 

A fotó megdöbbentő, amelyet Ashley barátja készített a hamvak elszórásánál. A barát, szerette volna megörökíteni a pillanatot a végső bucsúról, azonban később, mikor jól megnézték a képet, a gazdi könnybe lábadt szemmel látta,  mintha a kutyája “lelke” lenne a képen.

A képet eléggé felkapták a twitteren is, ott úgy nevezik már Wagnert, hogy az “angyal kutya” – a képet látva, belátható hogy miért.

ghost-dog1

Még ha nem is gondoljuk, hogy Ashley, és Wagner tényleg elköszönt egymástól, kár is tagadni hogy a szeretett kisállataink mint valódi angyalok élnek velünk, nap mint nap. Szeretnek minket, velünk vannak, és mosolyt csalnak az arcunkra őszinte barátságukkal. 🙂

Ne feledjük, a búcsú nem örökre szól!

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Bitcoin Mesterséges Intelligencia

Mesterséges intelligenciával becsül jövőbeli virtuális deviza árakat a magyar startup

Világelsőként, gépi intelligenciával jelzi előre a Bitcoinhoz hasonló kriptovaluták jövőbeli árfolyamát egy magyar startup. Digitális …