ÉLETVESZÉLYIG ETETTÉK A BABÁT: 8 HÓNAPOS ÉS 20 KILÓ!

Santiago Mendoza talán a legsúlyosabb baba a világon, ugyanis nyolc hónapos korára majdnem húsz kilót nyom. Most egy kolumbiai orvoscsapat próbálja megállítani a kicsi további hízását.

Gyakorlatilag életmentő kezeléssorozatra szorul a kolumbiai Santiago Mendoza, miután nyolc hónapos korára csaknem akkora súllyal rendelkezik, mint egy hatéves gyerek. Édesanyja, Eunice Fandino kétségbeesésében fordult profi segítséghez, ugyanakkor ő maga is tudja, hogy fia borzasztó elhízásáért elsősorban ő a felelős.

90033

Santiagónak speciális étrendet írt elő az orvoscsapat

 

– Már a születése óta nagyon sokat szorongott, ezért ha sírt, akkor enni adtam neki. Tudom, hogy az egész az én hibám, és az én felelőtlenségem vezetett idáig, de bízom benne, hogy még nem késő megállítani a folyamatot – nyilatkozta az egyik helyi lapnak Fandino.

Az El Espectador nevű újság jelentése szerint a súlya miatt Santiago már nagyon sokszor került kórházba, és hosszú távú kezelésre lesz szükség, hogy visszanyerje normális súlyát.

– Ha nem kezdjük el azonnal kezelni az elhízását, és nem szoktatjuk rá a rendszeres testmozgásra, valamint az egészséges étkezésre, akkor a jövőben ízületi problémákkal, magas vérnyomással és cukorbetegséggel is számolnia kell ennek a pici babának – ismertette álláspontját az egyik orvos, Cesar Ernesto Guevar a napilapnak

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …