Elképesztő baromság miatt lett öngyilkos az esküvőjén

Tragikus véget ért egy lakodalom a felső-ausztriai kistelepülésen, Stadl-Paurán: a 31 éves újdonsült férj önkezével vetett véget az életének a mulatság vége felé. Az öngyilkosságnak pedig egy idióta vita volt az előzménye – jelentette az osztrák média.

A nap olyan szépen kezdődött, ahogy az a nagykönyvben meg van írva: a Stadl-Paura-i templomban egybekelt szíve választottjával a helybéli fiatalember. Jól alakult a lagzi is, ám amikor a násznép a buli vége felé át akart menni egy másik szórakozó- és ivóhelyre, kitört a perpatvar, ugyanis a friss férj ezt zokon vette. Olyannyira, hogy faképnél is hagyta az egész kompániát, és eltűnt a saját lakodalmáról.

Reggel fél hét tájban talált rá egy járókelő a férfi holttestére, aki nem csak egy feleséget, de egy kisfiút is hátrahagyott: csak tavaly nyáron lett apa. Nem meglepő, hogy a családot és a férj barátait a vöröskereszt egy kríziskezelő csoportja vette gondozásba. Habár józan ésszel mérlegelve kétséges, hogy ezt a tragédiát valaha is képes lesz feldolgozni a feleség, akinek az esküvője az élete egyik legszebb élményének kellett volna lennie, a barátokról nem is beszélve, akiknek nyilván súlyos lelkiismeret-furdalással kell leélniük az életüket.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja – akár mobilról is – a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Szellemlány hangja egy sziklából? [Érdekes hangfelvétel]

Érdekes felvételre hívta fel figyelmünket az egyik kedves nézőnk, amelyben állítólag egy rejtélyes női hang …