Elképesztő képességgel ébredt fel a kómából a srác

Egy ausztrál fiatal férfi szerint a legjobb dolog, ami valaha történt vele, hogy egy hétre kómába került. A srác úgy ébredt fel, hogy bár anyanyelvén nem tudott megszólalni, folyékonyan beszélt kínaiul.

Ben MacMahon 22 éves volt mikor szörnyű autóbalesetet szenvedett. Az ausztrál fiú kritikus állapotban került kórházba és életmenő műtétet kellett végrehajtani rajta, azonban kómába esett. Hét napon keresztül volt eszméletlen állapotban, majd mikor felébredt és meglátott egy ázsiainak tűnő nővért, kínaiul szólította meg. Percek alatt kiderült, hogy bár angolul egy szór sem tud szólni, folyékonyan ír és beszél kínaiul – számolt be a Mirror.

A srácnak több napba telt, mire sikerült anyanyelvén is megszólalnia, azonban állítása szerint azóta él igazán, mióta tud kínaiul. Iskolában pár évig tanulta ezt a nyelvet, ám soha nem volt igazán jó benne, attól pedig, hogy használni tuja nagyon távol volt. Jelenleg egy kínai egyetemen tanul és mikor otthon van azzal keresi meg a pénzét, hogy kínaiaknak tart idegenvezetést.

Forrás: borsonline.hu

 

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …