ELKÉPESZTŐ: MEGHALT, SZÜLT ÉS FELTÁMADT AZ ASSZONY

Döbbenetes körülmények között született egy amerikai csecsemő. Édesanyja nem volt életben, mikor világra hozta, azonban a szülés után feltámadt.

A tanárnőként dolgozó Erica Nigrelli 36 hetes terhes volt, mikor munka közben szíve megállt és összeesett – írja az Inquisitr. Szerencséjére kollégái gyorsan reagáltak az eseményre, és az iskolaorvos azonnal megkezdte az úrélesztést, hogy életben tartsa míg kiérnek a mentők. Viszont a kórházba megérkezve a szíve ismét felmondta a szolgálatot.

75483

Ekkor az orvosok már csecsemője megmentésén dolgoztak és elkezdték a császármetszést, így az anya klinikailag halott volt, mikor kislánya megszületett. A gyereket nagyon gyorsan kellett világra hozni ahhoz, hogy még legyen esély az anya megmentésére.

601740_10101443572316468_1944276609_n

Végül az asszonyt is sikerült visszahozni az életbe és három hónappal az eset után, az anya és korszülött gyereke is kiváló egészségnek örvend. Mint később kiderült a nő egy ritka szívbetegséggel küzd, ami miatt szíve nehezen pumpálja a vért, ezért állt meg. Az asszony korábban nem tudott betegségéről. Az doktorok folyamatos megfigyelés alatt tartják és gyógyszerekkel próbálják kezelni szívritmuszavarát. Kezelőorvosa elmondása szerint csoda, hogy a gyerek és a nő is életben maradtak.

 

Forrás: Borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …