Elképesztő: Szexi, Vékony nő lett a kövér férfiból!

Egy túlsúlyos brit férfi közel 80 kilót fogyott azért, hogy valóra váltsa az álmát. Keith Tonkin világ életében nő szeretett volna lenni, a műtéthez azonban meg kellett szabadulnia extra hájhurkáitól.

Döbbenetes változáson esett át a 29 éves Keith Tonkin. Az életveszélyesen túlsúlyos férfi nemcsak elképesztő módon lefogyott, hanem át is operáltatta magát nővé – írja a The Sun. Tonkin 25 éves koráig mindenki elől titkolta legbensőbb vágyát, csak magának merte bevallni, hogy azért menekül az evésbe gyerekkora óta, mert gyűlöli a testet, amelybe született.

A srácot édesanyja kapta rajta, hogy otthon egyedül szoknyában parádézik és kérdőre vonta. A férfi ekkor beszélt először nyíltan arról, hogy nő szeretne lenni. Ezt követően felkeresett egy orvost, és elkezdték a hormonkezelést, azonban a végső műtéthez a férfinek meg kellett szabadulnia túlsúlyától.

Tokin szigorú diétába kezdett és 80 kilótól szabadult meg, mire kés alá feküdt. Jelenleg nőként él, alakja vékony és nagy sikere van a férfiak körében. Tokin felvette a japán Hinoi nevet és éli az 50 kilós vonzó nők életét.

– Azelőtt gyűlöltem a testemet, mert úgy éreztem, egy börtönbe kell élnem, el is hanyagoltam magam emiatt. Az sem érdekelt, hogy több mint 130 kilósra híztam. Azonban mikor kiderült, teljesülhet a titkos vágyam, nem esett nehezemre összeszedni magam és lefogyni. Rettentően boldog vagyok, hogy végre sajátomnak érzem a testem – nyilatkozta a nő a riportereknek.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

Telefonos horrorlénytől pánikolnak a szülők, de nem igazak a gyerekek öngyilkosságáról szóló hírek

Újra pörög a júniusban egyszer már nagyot menő Momo-őrület, az anorexiás japán horrorlánylényre emlékeztető arc, …