ELMEBAJ: PRÓBABABÁKKAL ÉL SUZANNE

Suzanne Heintz 14 éve próbababákkal él. A nő ezzel azt akarja bizonyítani, hogy szingliként is lehet valaki olyan boldog, mint egy családos ember, hiszen kívülről nem láthatók a problémák.

Suzanne Heintznek elege lett abból, hogy mindenki piszkálja, amiért harminc felett is egyedül él. Az amerikai nő válaszul szerzett magának egy saját családot, gumibabákból. A kísérlete művészeti projektjének része volt.

– Anyukám mindig azzal szekált, hogy miért nem szerzek magamnak egy rendes férjet. Hiába mondtam neki, hogy nem lehet csak úgy megteremteni egy családot. De aztán rájöttem, hogy mégis, és meg is tettem – írja weboldalán Heintz.

89426

A nő az elmúlt 14 évet így két próbababa társaságában töltötte. Egyikük lett a férje, a másik pedig a gyermeke, és képek, valamint videók tömkelegét készítette el, bizonyítva, hogy egyedül, szingliként is lehet teljes az élete. Minden különleges alkalmat megörökített választott családjával: együtt kirándultak, nyaraltak, szánkóztak, bejárták az Egyesült Államokat. Suzanne hamarosan könyvet ad ki mesterséges életéről.

– Sokan azt hiszik, hogy elmebeteg vagyok, és mindig megbámulnak, ha Chauncey-val és Mary Margarettel utazom, pedig ezzel a projekttel mindössze a tökéletes családmintát és a nagy amerikai álmot figurázom ki. Végre az én családomban is minden cukormázasnak tűnik, de belül nincs semmi, hiszen a férjem és az örökké nyolcéves gyerekem is teljesen üres.

forrás: borsonline.hu

Megjegyzések:

megjegyzés

Powered by Facebook Comments

Ajánlott!

VÉGRE KIDERÜLT KI A SZOPATÓFANTOM?

Pár hete, vagy napja történt hogy egy bizarr eset köbányán, amikor a szopatófantomként elhíresült személy …